Uken som gikk XXIII

Ukens kjøp

To jumpsuits, en dritkul bukse, bikini og en herlig genser.

Ukens hendelse

I går var vi i Risør på familiehytten til Audun og hjalp til med dugnad. Litt slitsomt men jeg har ingen problemer med å gjøre litt "kjedelige" ting når det er fint vær og vi er mange samlet. Var veldig koselig og hagen ble så mye finere! Etterpå var vi hjemme hos fetteren til Audun og grillet.

Ukens faenskap

Jeg skeiet så jævlig ut i går. Gikk hele dagen på 250 kcal og fikk ikke ordentlig mat før klokken 21.00. Så mens jeg ventet på maten holdt jeg på å svime av, proppet i meg 3 twist sjokolader. Trodde jeg skulle dø av skam, men heldigvis hadde ikke det noe å si når jeg veide meg i dag. Halleluja, det finnes en gud!

Ukens person

For meg er Renate ukens person for jeg gledet meg sånn til å se henne og når dagen kom var det så koselig. Det er ikke mange jentevenner jeg har på Sørlandet så ekstra stas var det å møte en venninne fra Bergen som bor i Kristiansand ♥ Hun er en av de søteste jeg kjenner!

Ukens fornøyde

Gått ned så jævlig mye i vekt. Den der 17 dagers dietten er det beste jeg har gjort på lenge, haha :-)

Ukens leser

Guro! Guro er ikke bare en leser, men hun er også en venninne fra Bergen. Har kjent henne helt siden konfirmasjonstiden min og jeg er så glad for at vi har kontakt igjen! Alltid sett sånn opp til Guro ♥ Jeg er så glad i deg Guro og synes det er veldig stas at du følger med på bloggen min.

Ukens tips

Tips og tips. Kanskje tips til noen, men mer note to my self: Ha alltid en yoghurt og et eple i vesken - så slipper man å gå uten mat så lenge og skeie ut som jeg gjorde i går.

Ukens sang

>Deiligste sangen som minner meg sånn om sommeren på Mallorca. Nå skal jeg rydde, ser ut som et helvete her. Blogges igjen i morgen tidlig ♥ Følg meg på facebook HER for flere oppdateringer. ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer