Uken som gikk.. XXI

I dag blir det to oppsummeringer fra uken (håper dere ikke dør av det)! Forrige søndag var det 17.mai og vi valgte å reise bort så da ble det ingen innlegg med "uken som gikk". Kjekt å se at dere lå merke til det :-) Her er i hvertfall innlegg fra uken vår. Om dere synes jeg mangler noen punkter så si gjerne i fra. Audun foreslo at jeg skulle ha ukens bygning siden vi hadde vært med pyramidene, haha :-) Han er morsom da, det skal han ha!

Ukens kjøp:

Egyptisk kjole. Jeg fikk øye på denne allerede første kvelden, men fikk ikke kjøpt den før noen dager senere for de ville absolutt ikke gå ned i pris. Men endelig fant vi en rimelig butikk som gikk med på å selge den til normal pris. Noen av de er jævlig slue ass... Jeg er også veldig fornøyd med skoene jeg kjøpte meg. Sant de var glitrende og fin?

Ukens faenskap:

Alle selgerne som var såå aggressive! Skal man til Egypt må man tørre og si i fra og være hard tilbake, ellers blir man spist levende slik som meg den første kvelden.

Ukens person:

Audun, helt klart! Vi har hatt en fantastisk kjærlighetsuke i Egypt! Jeg elsker å reise med Audun, så morsom og så romantisk. Perfekt reisepartner.

Ukens kommentar:

Det må være mamma sin kommentar fra innlegget "WE <3 egypt!"="" ikke="" ofte="" hun="" blander="" seg="" eller="" lar="" seg="" bli="" provosert="" men="" nå="" kom="" mamma-klørne="" frem!="" kos="" dere="" med="">

"Ser ut til at dere koser dere masse - så kjekt, vennen min!! Men kan ikke dy meg - må bare svare litt på kommentaren ti Lisa: Hvordan i all verden klarte du å dra "fremmedfrykt, hårsårhet og uvitenhet" ut av dette blogginnlegget? Blogginnlegget er en skildring av det som er observert og en undring over det Marta oppfatter som dobbelmoral. Nei, du tar nok mektig feil av denne jenten, og framstår selv, for meg, som både trangsynt og unødvendig kritisk..... men som Marta selv sier - du leser jo bloggen hennes. Da må jeg nesten også stille meg undrende og spørre om du kanskje ikke er en tilfeldig leser, men en som har en annen agenda her inne? Min datter er selv et "blandingsbarn", er oppdratt til å tolerere alle mennesker; uansett rase eller ideologi, men samtidig utstyrt med rettferdighetssans og omtanke. Ut i fra hennes synspunkter vil den vestligvennlige araber som selv nyter vårt levesett, klesdrakt osv, men samtidig er svært tradisjonell og konservativ på vegne av sine kvinner, få Marta til å reagere. Det er hun også oppdratt til. Det har ingen ting med mangel på respekt for skikkene i det landet hun besøker, men en observasjon ut i fra hennes menneskesyn. Oppfordrer deg til å være nøyere med hva du lirer av deg på sosiale medier - du fremstår ikke særlig oppegående, men svært sur, dømmende og nedlatende.Marta sin mamma"

Ukens leser:

Jeg har fått så mange fine meldinger de tre siste ukene. Den fineste var fra en jente som het Rebecca fra nord som sendt meg en ordentlig oppmuntring og støttende melding! Tusen takk kjære deg! - "Jeg vet egentlig ikke hvor jeg vil med det jeg skriver. Jeg har fulgt bloggen din helt siden du skrev innlegget om bacheloroppgaven. Du skriver så ufattelig bra, vet du det? Kanskje derfor jeg hadde så lyst å skrive noen ord til deg, litt mer privat enn som kommentar på bloggen din." Meldingen er kjempe lang og kjempe fin! De gangene jeg har fått stygge meldinger på bloggen har jeg bare gått inn på meldingen fra Rebecca og lest den som en liten tr��st! Tenk at det finnes de som tar seg tid til å skrive til akkurat meg! ♥ Jeg er så heldig. Tusen takk Rebecca!

Ukens hendelse:

Enda et sted å krysse av på listene! Føler meg så heldig som fikk sett pyramidene, det har jeg alltid ønsket meg.

Ukens fornøyde:

Vi var jo selvfølgelig fornøyde hver eneste dag forrige uke, vi var tross alt i Egypt! Både jeg og Audun har blitt veldig brune og fine + at jeg har lært meg å like stranden litt mer enn jeg gjorde før vi dro :-)

Ukens sang:

>De som underholdt på hotellet hadde på King Africa hele tiden. Jeg elsker jo La bomba og danset til den når jeg var liten men her nede ble det litt for mye av det gode. Haha. Likevel en veldig stemningssang nå til sommeren.

Ukens tips:

Jeg er nok ikke den eneste som tenker at man ikke blir solbrent på rumpa,ørene, innside lår eller under føttene, men det er jeg et levende bevis på. Jeg har enda vondt når jeg sitter på rumpen og når jeg dusjer! Så tips nå som sommeren kommer: Smør rumpa!

Hvordan har deres uke vært?

Vil dere se en morsom video fra Egypt? Følg meg på facebook HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer