Uken som gikk.. XVIII

Ukens kjøp

Kjole fra B-young 499,-

Ukens faenskap

Å bli kalt for hore og diverse fra nett-troll både på bloggen og på facebook. At dere gidder og har ork... En ting er å være uenig med meg, men å ta seg tid til å skrive side opp og ned med samme budskapet, og med formål om å konvertere meg til å synes noe annet det skjønner jeg ikke. Jeg står for det jeg har gjort og sagt, men alle er uheldig i blant og gjør ting som gjerne strider mot det man egentlig står for og mener.

Ukens person

Vi har passet Ylva denne uken og selv om hun ikke er en person så er hun absolutt en jeg har brukt mye tid og oppmerksomhet på. Hun er en liten baby. Jeg har et sånt elsk-hat forhold til henne. Jeg liker henne men så plutselig kan hun gjespe eller raspe meg opp på leggene med neglene sine og da blir jeg litt redd henne. Spesielt når hun åpner munnen og jeg ser den store kjeften med alle de tennene hennes. Hun følger etter meg hele tiden, til og med på do! Så hun liker meg veldig godt i hvertfall, haha :-) Så jeg er litt glad i henne selv om jeg er litt redd hun og hun er litt stor i forhold til hvordan hunder jeg liker. Heldigvis er hun veldig snill og veldig stille ellers!

Ukens leser

Dette er Sara og ukens leser. Tenk at en du ikke kjenner i det hele tatt kan komme med så mange oppmuntrende og skjønne ord. Denne jenten fikk meg opp av sengen i forgårs. Jeg lå å vred meg og var egentlig ganske lei meg. Jeg hadde akkurat mottatt så mange stygge kommentarer fra forskjellige personer, og da kom det en snap fra henne med bilde av at hun leste bloggen min. I dag fikk jeg en snap om at jeg ikke måtte bry meg om sånne kommentarer. Jeg er så heldig som har en så vakker og snill leser! Takk for all motivasjon og gode ord Sara! ♥

Ukens hendelse

I går kveld var vi i Risør og grillet med gode venner! Det var så mye god mat og drikke! NOTE: Neste gang vil jeg på byen i Risør! Jeg elsker Risør :-D

Ukens fornøyde

Så kul sang og for en fantastisk musikkvideo!

Ukens tips

Har dere prøvd Dalacin? Dette er et tips jeg har fått av mamma. Hun har alltid hatt en sånn i skapet og når jeg er uheldig å få en kvise så tar jeg en liten qtips og tar det rett på kvisen. Svir litt av og til, men kvisen er vekke neste dag :-) Magi på flaske!

Hvordan har deres uke vært?

Følg oss gjerne på snapchat, der dokumenterer vi alt vi gjør :-D

@martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer