Uken som gikk.... XVII

På gårsdagens innlegg fikk jeg spørsmål om jeg ikke kunne ha UKENS som flere bloggere har hver søndag. Jeg skjønte litt hva det gikk ut på, for tror jeg har sett det på bloggene til de som pleier å kommentere her. Og jo, synes det hørtes veldig kjekt og greit ut. Blir som en liten oppsummering på hver uke. Nå skal det egentlig legges ut hver søndag, men siden jeg ikke vil vente helt til neste uke så poster jeg forrige ukens i dag :-)

Setter veldig pris på når dere foreslår eller spør om jeg kan skrive om noe spesielt. Det er ikke alltid jeg kommer på ting selv og da er det greit med dere som har et annet hodet. Bloggen blir jo bare bedre også :-) Jeg har tatt litt UKENS fra div bloggere og funnet på noen selv. Om dere har flere forslag, så pip ut!

Ukens kjøp

Jeg er IKKE noe skjørt menneske men dette måtte jeg bare kjøpe! HM/199kr

Ukens faenskap

Har ikke skjedd noe alvorlig eller så veldig dumt denne uken. Men vi har et lite mysterium her hjemme. Vi er helt sikker på at noen har vært her inne å stjelt penger. Det er ikke snakk om mye. Men plutselig var et par lapper vekk og døren åpen når vi stod opp. Og det er i hvertfall ikke nabokatta!

Ukens person

Min gode venninne Gunveig som arrangerte en stor hyttetur for alle vennene sine. Jeg og Audun koste oss så mye og var så glad for at vi ble invitert! (En av de søteste og herligste jentene jeg vet om!)

Ukens leser

Daniel Miller! Han er en fast leser og er alltid så flink til å kommentere. Dessuten har han en veldig bra blogg som er både personlig og opplysende. Får mange gode tips der i fra! Besøk siden hans HER.

Ukens hendelse

De siste to ukene har vi endelig begynt å trene. Svømme, gå turer og i går hoppet vi i trapper. Herregud så deilig det var! Jeg holdt på å besvime etterpå, tror kroppen fikk litt sjokk. Men SÅ HERLIG å være "tilbake". Litt og litt, så plutselig er vi tilbake til superformen!

Ukens fornøyde

Er det lov å være kjedelig å si at det var når vi fikk ryddet og vasket walk in closet? For meg har orden veldig mye å si for trivsel. Og de siste ukene har ikke dette rommet sett ut. Jeg finner ikke klær og vasser i dritt.

Ukens tips Skal du lage pizza på kortest mulig tid? Legg karbonadedeig/kjøttdeig rett på som det andre fyllet. Ikke nødvendig å steike det først. Det blir steikt perfekt i ovnen :-)

Hvordan har deres uke vært?

Er det noen "ukens" som jeg burde ha med eller burde ha sløyfet?


Marta Alise

Liker

Kommentarer