Uken som gikk XLVIII

Da er siste uke i leiligheten nesten over. Vi skal være ute på tirsdag klokken 12! Shitt ass. Ellers kan ikke denne uken beskrives annet enn at vi har flyttet, pakket, handlet julegavet og vasket - båring!

Snapchat; martalise

Ukens kjøp - Har ikke kjøpt noe til meg denne uken men for litt under to uker siden kjøpte jeg denne genserkjolen på H&M. Den er så behagelig og god å ha på seg. Nydelig til ett par strømpebukser og høye støveletter ♥ Også er den jo litt julete da, og det elsker jeg!

Ukens nedtur - Ulempen med å flytte er at man må organisere hva man skal bruke, hva man trenger veldig osv. Så jeg har tatt mine "desember-klær" å lever i en koffert disse dager.. Den er plassert midt i stuen foran tven, haha! Å leve i en koffert er noe dritt, med mindre man er på hotell i syden så klart ;-)

Ukens hendelse - Å pakke inn julegaver er noe av det kjekkeste jeg vet! Det er så koselig og avslappende! Nå har vi bare 5 personer til å kjøpe gave til :-) Før hadde jeg bare mamma og mine to lillesøstre. Men nå har vi jo blitt så stor familie, både min også fått ny familie i Auduns. Jeg er så heldig.

Ukens sang - Ne-yo - one in a million. De som har laget musikken til Ne-yo har knekt en kode for det er så behagelig å høre på. I love this song!

Ukens leser - Alle dere som kommenterer på instagrammen min og sender meg DM. Vært veldig mange de to siste ukene og jeg klarer ikke å velge en så jeg kårer dere alle til ukens følgere for jeg digger dere alle sammen!

Hadde egentlig planer om å ha den romantiske kvelden i dag siden det er første søndagen i advent... Men både dagen og kvelden gikk jo til noe helt annet.. Men men. Nå har vi endelig fått i oss litt taco og det var sååååå deilig! Takk til alle dere som følger meg på snapchat! Dere er blitt så mange nå :-O Drit gøy! Må tilbake til Audun nå.. Vi ser litt New Girl på Netflix og det er jo så morsomt! Litt kleint av og til men det er kjekt å se noe annet enn bare politiske og tunge serier. God søndagskveld til dere ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer