Uken som gikk XLVII

Nå nærmer vi oss jul dere! Jeg gleder meg så utrolig mye og i natt drømte jeg om både julefilmer og pynting av tre. Vi har bestemt at vi skal feire jul med familien til Audun i år, så tur til Bergen blir før jul også blir vi her nede resten av desember. Audun har ikke feiret jul med familien sin på mange, mange år også var vi med min familie i fjor. Så det er en god løsning å ta annen hvert år her og annen hvert år med mine i Bergen. Denne uken har vi stresset oss opp litt men heldigvis er vi kommet godt i gang med flyttingen. Vi har ikke så mange store møbler og det meste har Audun allerede flyttet bort. Men vi har mye ting og tang så må pakkes ordentlig ned i banankasser! Kjedelig men snart ferdig! Om en uke og to dager skal vi være ute så jeg håper vi får brukt denne uken godt.. Her er i hvertfall ukens!

Ukens kjøp - Jeg har kjøpt den søteste julegenseren som lager lyd når jeg beveger meg! Haha.. Gjett om den blir med meg på både julemiddager og juleverksted! Ellers har jeg gått til innkjøp av verdens mest mykeste kosedress fra Lindex! Ville egentlig ha den i hvitt men med alt jeg søler og roter i hele tiden var det like greit å kjøpe den i sort...

Ukens bilde - Dette er det fineste bilde jeg tok forrige uke! Jeg elsker det for jeg gleder meg sånn til jul også er jeg så stolt av den kransen som jeg laget i fjor. Det er noe litt ekstra med ting man lager selv..

Ukens hendelse - Lørdagen hvor vi var på show og juleshopping tidligere på dagen! En skikkelig kjærestedag som vi hadde så godt av!

Ukens opptur - Vi var på visning og vi har så lyst på en av leilighetene! Da er det bare å håpe på at det blir den og at vi ikke må gjennom enda mer.. Jeg har ikke sagt det her på bloggen men planen vår er å kjøpe. Leiemarkedet er så dårlig her i Arendal. Håper vi får det til og da blir det første leilighet vi kjøper sammen :-) visst ikke rømmer vi til Thailand, haha!

Ukens nedtur - Flytting og stress har gjort oss kranglete og i dårlig humør så jeg må si at ukens nedtur var alle de unødvendige kranglene våre. Heldigvis har vi hatt en veldig fin helg uten faenskap :-)

Ukens kommentar - Jeg har fått mange fine kommentarer men de jeg har merket meg mest er fra tre jenter som har sendt meg personlig melding på facebook og sagt at de følger bloggen min hver dag. Dere vet hvem dere er ♥ Og dere gjør meg så glad!

Snapchat: martalise

Tusen takk til alle dere som deltok i konkurransen! Vinneren av kalenderboken er JULIE H! Du har fått mail av meg ♥ Denne gangen har jeg også trukket tre stk som får trøstepremie (ansiktsmaske og en liten godteri). De heldige har fått mail. Siden det snart er jul skal jeg ha en ny konkurranse neste uke, følg med :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer