Uken som gikk XLVI

Uken vår startet veldig bra. Vi dro allerede på tirsdag til Oslo og Audun ante ikke hva vi skulle. Neste dag dro vi til Budapest, en weekendtur jeg hadde bestilt til bursdagen hans på torsdag. Vi hadde en av de fineste og mest romantiske turene vi har hatt - men gud så sliten vi blir av å være på storbytur. Nå er vi hjemme igjen og klar for ny uke.

Ukens kjøp - Body fra H&M. Jeg kjøpte to ting til meg selv i Budapest. Det var denne bodyen og ett par øredobber. *Stolt*. Ellers kjøpte vi litt julegaver til min familie og til Auduns familie men det kan jeg ikke vise her :-)

Ukens opptur - Ukens opptur er helt klart Budapest turen vår. Vi hadde fire fine dager i en av Europas flotteste by! Jeg er så glad for at vi dro dit.

Ukens nedtur - Det er kanskje litt følelsesløs og overfladisk og kalle terroren i Paris for ukens nedtur. Det er vel heller ukens grusomhet.. Ukens faenskap.. Jeg synes det er helt forferdelig hva som har skjedd og jeg hater de som står bak. Jeg blir bare mer og mer redd og jeg er så bekymret for hvor og når neste angrep blir.

Ukens hendelse - Auduns bursdag! Vi feiret han egentlig fra tirsdag til lørdag men den beste dagen var på torsdag hvor han fylte år. Vi gjorde så mye kjekt og koste oss på vannet med en god middag! Romantisk og koselig.

Ukens leser - Hannah Louise. Denne søte jenten på bilde nedenfor er ukens leser. En skikkelig follower som støtter meg både her inne og på instagram ♥ Det er slike som henne som gir meg motivasjon til å forsette bloggingen! Tusen takk for at du er du Hannah Louise! :-D

Ukens person - Flotteste og snilleste kjæresten min som fylte 34 år på torsdag ♥ Dere vet hvorfor, han vet hvorfor! Han bare fyller hver eneste dag med kjærlighet og humor.

Nå sitter vi å ser på kampen med en fruktsalat som Audun har fikset. Han er ikke særlig fornøyd, for allerede 15 minutter inn i kampen har Ungarn scoret... Veldig kjipt, men men :-) Vi skal legge oss tidlig også opp i morgen for å trene! Skal også filme et diy prosjekt som jeg håper jeg får lagt ut til uken. Kjekt at dere likte sminkevideoen ♥ Gøy med snaps om at dere ser på filmen!

Marta Alise

Liker

Kommentarer