Uken som gikk XLV

snapchat; martalise

Ukens kommentar - Jeg har fått veldig mange fine kommentarer denne uken men to kommentarer jeg ikke klarer å glemme og som jeg har lest gjennom 10 ganger, er fra forrige uke og de kommer fra Rikke og Lisabeth. Tusen takk <>

"For en fin og ærlig video, all creds til Audun som delte sin historie med oss. Alt kommer til å gå mye bedre siden dere er så positive til alt dette, dere er sterke! det hørtes ut som en fantastisk idé å skrive en bok om historien til Audun, det må han bare gjøre, og å starte en bedrift sammen er også en fin idé. Har selv entreprenørskap og det er absolutt luftet for mange muligheter der altså<3 ha="" en="" superfin="" helg="" fininger"="" -="">

"Glad for at jeg oppdaget bloggen din!<3 jeg="" leser="" ingen="" andre="" blogger,="" da="" jeg="" synes="" alle="" toppbloggerne="" har="" uinteressante="" og="" tomme="" innlegg="" med="" kjedelig="" fokus="" på="" det="" samme..="" klær,="" sminke="" og="" overfladisk="" fjas,="" men="" du="" skriver="" så="" åpent="" og="" ærlig="" om="" situasjonen="" til="" deg="" og="" audun.="" liker="" også="" "best="" of"="" innleggene="" dine="" veldig="" godt.="" gleder="" meg="" til="" del="" to="" :):)!!"="" -="">

Ukens kjøp - Kjole og genser fra H&M, topp og genserkjole fra Gina Tricot. Jeg har fått helt dilla på glitter og glam i hverdagsklærne mine. Så lette å style også passer de like godt til kveld som til dag.

Ukens hendelse - Lørdagen uten tvil! Da hadde jeg Audun for meg selv ♥ Vi var på to kinoer, ute å spiste også kjøpte han noe fint til meg :-) perfect saturday!

Ukens leser - Så mange flotte lesere jeg har! Men det er spesielt en jente jeg har lagt merke til denne uken og det er Desire. Hun er så ærlig og snill, og sååå nydelig ansikt!!! Har fått noen meldinger fra henne og jeg setter så utrolig stor pris på hver eneste en! Mer sjarmerende jente skal du lete lenge etter.

Ukens bilde - Synes de her var litt søte.

Ukens sang - Har dere sett VG reklamen på tv? Den sangen er så fin og den har jeg hørt på hver dag denne uken. Sangen heter Song for Zula, Phosphorescent.

Ukens nedtur - Smoothie maskinen min røk!!! Det er egentlig ikke noe å klage på denne uken. Men vi er i en litt kinky situasjon siden vi ikke helt vet hvor vi skal gjøre av oss fra desember av.. Vi har veldig lyst til utlandet men vi har også lyst å få med oss julen her hjemme før vi eventuelt drar. Eller så blir det bare å finne en leilighet her på sørlandet. Men så er det flere problemstillinger. Skal vi leie eller kjøpe... Hvor er Audun om 6 mnd.. Ja, and so it goes..

Ukens opptur - Vi har trent ganske bra denne uken. Totalt ble det 5 økter, for min del; 3 kondisjonsøkter og 2 styrkeøkter. Jeg er veldig fornøyd, men jeg kunne ønske vi var flinkere i matveien. Vi har spist ute to ganger denne uken og kjørt i oss både pizza og nachos. Det er liksom sånn at enten er jeg kjempe flink å trene, eller så er jeg kjempe flink i matveien. Kunne ønske jeg kunne være begge deler samtidig!! Men men.. Ny sjanse i dag :-)

Blogges i morgen ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer