Uken som gikk XLIX

Denne uken føler jeg har vært veldig lang. Kanskje det er fordi vi går å venter på leiligheten vår og blir litt rastløse av å bo i en koffert. Jeg synes også at disse ukene mot jul går veldig sent - nettopp fordi vi gleder oss sånn. Jeg har ikke helt fått vekk den følelsen man har som barn i julen, så jeg kan ikke kalle meg selv helt voksen enda :-P Denne uken har vi bodd hos svigers, og de har vært våres bestevenner. Vi har laget mat sammen, sett på tv, vært på IKEA og bakt. Jeg og Audun har kommet ordentlig i gang med trening igjen. Gikk to uker hvor vi trente maks 2-3 ganger og det var litt halvhjertet. Men nå er vi i gang igjen og jeg sitter her nå med gangsperr etter gårsdagens treningsøkt.

Snapchat; martalise

Ukens bilde - Ikke det at dette bildet er så fint, (tatt med mobilen). Men det var utrolig gøy uke med så mye oppmerksomhet rundt dorull videoen min. Kjempe artig og tror det var over 10 journalister som tok kontakt i løpet av tre dager. Nå er videoen min sett nesten 80 000 ganger og det er kjempe gøy at så mange har vist interesse over noe jeg selv har laget. Hittil har jeg vært i P4, P5, Dagbladet. dagens.dk, kreativeideer.com, Varden, og i papirutgave i Agderposten og Fædrelandsvennen.

Ukens hendelse - Bakedag med familien til Audun ♥

Ukens nedtur - Ingen nedtur annen at det er litt kjedelig å bo i kofferten.. Haha. Men vi har faktisk en hel etasje for oss selv her. Eget rom, bad og en liten walk in garderobe, så det skal ikke klages på plassen!

Ukens opptur - At vi fikk leiligheten såklart! Snart skal vi flytte inn og det blir noe av det beste som har skjedd oss i år! Vi fikk vite det på tirsdag og har egentlig feiret hele uken.

Ukens kommentar - Ja, alle vet vel hvilken kommentar som fortjener å bli ukens beste, haha :-) Kommentaren om at jeg ikke skal smile, ikke stå på siden, ha håret ned og flørte med blikket er vel ikke bare ukens, men årets...

Ukens kjøp - Leiligheten så klart! Har også kjøpt litt julepresanger. Nå er det ikke mange igjen..

Ukens sang - Kurten ♥ Hans sanger er jo de beste nå i julen og vi har allerede begynt å høre på han. Ikke lenge til vi skal på konsert med han! Det blir så koselig!Marta Alise

Liker

Kommentarer