Uken som gikk XLIII

Denne uken har vært litt turbulent. Vi hadde en fin start på uken med trening og kosekvelder hos svigers mens de var bortreist men så begynte vi å pakke hjemme til flyttingen vår i desember og det var litt stress. Deilig å komme i gang nå allerede i oktober men det kunne ikke passet dårligere å flytte nå. På fredag fikk vi dommen og det var veldig skuffende. Ellers har vi hatt det bra egentlig. Vi har hatt TV på besøk hjemme hos oss, laget såååå mye halloween ting, bakt og pyntet også har vi hatt en veldig koselig helg her hos onkelbarna til Audun. I dag skal vi til København. Så jeg skal ikke klage.. Det er jeg lei av.. Her i hvertfall oppsummering på denne uken.

Ukens bilde - Disse bildene ble egentlig tatt forrige helg men synes det er så morsomt og søtt av oss ♥ Beskriver oss ganske greit!

Ukens hendelse - Det må være i går når vi koste oss med gresskar utskjæring og god indisk middag som svigerinnen min hadde laget. Jeg fikk litt rødvin også, heldig :-)

Ukens kjøp - Jeg har vært flink denne uken, jeg har ikke shoppet noe. Men jeg og Audun har fått en veldig fin gave av ungene ♥ Ble litt rørt, det er så koselig å være tante.

Ukens nedtur - Fredagen når vi fikk vite dommen selvfølgelig... Knust hjerte... Har akseptert det men samtidig ikke. Jeg kan ikke skjønne at Audun skal i fengsel i 5 år... Vi vet enda ikke om vi skal anke..

Ukens opptur - København. Vi sjekket inn isted og nå er vi klar for avgang. Det blir så deilig å komme seg bort. Vi har bare tatt sånn billigtur med båt. Så blir litt harrytur/kjærestetur. Men det er så hyggelig å være på diskotek med 70 åringene og danseband. Kanskje er jeg så heldig å får en paraplydrink også.. Haha :-) Bildet under er fra Strøget, når vi var i Køben i juni. Herregud så gøy vi hadde det!!!

Ukens sang - Jeg synes denne sangen er så fin og trist! Har hørt på den under nedtrappingen på trening denne uken.. I love it!

>

Følg meg turen på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer