Uken som gikk XLII

Søndag må være min favorittdag for da har jeg verdens beste unnskyldning til å slappe av og kose med Audun. MEN siden vi har spist litt godt i to dager i strekk nå skal vi likevel gå en tur og kanskje en liten time på treningssenteret. Det er så mye deiligere å slappe av på de andre timene av døgnet når man har gjennomført en treningsøkt. Denne uken har vi hatt det veldig fint selvom vi har hatt en klump i magen med tanke på at det nærmer seg dagen vi får dommen. Nå ble det litt forandring i planene men vi er likevel med godt mot - prøver i hvertfall! Ellers har vi denne uken vært med både Auduns foreldre og mine. Vi har bodd mange dager i huset til svigers for de er bortreist. Utrolig deilig for her er det boblebad og TV. Me love! Vi har også rukket å dra til Kristiansand denne uken, shoppet litt, jeg har fått blomster av Audun, dratt på restaurant med venner, presset inn tre treningsøkter og hatt vinkveld. Her er ukens...

Ukens bilde - Tok dette bilde nedenfor i går kveld og jeg synes det var så fint når jeg redigerte med bare litt kontrast. Det er tatt med bryggen i Arendal.

Ukens kjøp - Denne kåpen her selvfølgelig ♥

Ukens opptur - Jeg bestilte konsertbilletter til meg og Audun hin dagen! Vi skal se Kurt Nilsen ringe julen inn en uke før julaften i Oslo. Blir så koselig og jeg håper vi får en skikkelig kjærestehelg i hovedstaden.

Ukens nedtur - Vi fikk vite på fredag at dommen ikke kommer 19 oktober likevel. Advokaten til Audun ringte han å sa at det var sent i neste uke. Så det er utrolig kjipt.. Vi har tross alt ventet siden 16 september.

Dette bildet tok jeg i går i byen.. Audun er så nydelig og deilig!!

Ukens hendelse - Det er masse fint som har skjedd denne uken. Vi har hatt en fin dag i Kristiansand, hatt middagsbesøk av foreldrene til Audun og på fredag kom mamma og de og tilbragte litt tid med oss. Vi hadde også en veldig koselig dag i går for da var vi med Stefan og Joy og det er alltid like koselig ♥

Ukens tips - Denne uken har jeg hatt ett innlegg som er laget for dere som elsker Halloween like mye som meg. Tips og triks for å få en fin fest! Dere kan sjekke ut del 1 HER også kommer del 2 i kveld. Håper dere stikker innom :-)

Følg meg gjerne på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer