Uken som gikk.. XIX

Ukens kjøp

Ukens kommentar

"BLOGG MER ELLERS GIDDER JEG IKKE Å LESE BLOGGEN DIN." - Frekke faen. Haha. Den var fra anonym, så tenkte jeg kunne sette navn på vedkommende selv. Jeg blogger 2-3 ganger om dagen. Nå som vi har vært i Risør blir det litt mindre. Men det har blitt 2 innlegg fredag og lørdag!

"Syns dere er kjempe flinke jeg! Dere står på og det viktigste av alt er at dere står på sammen :-) En annen ting jeg liker så godt med deg og bloggen, er at du poster ikke bare 1 innlegg til dagen men flere:-) slik som i dag, har du blogget tre innlegg. Og jeg digger alle tre! Jeg liker også veldig godt variasjonen i bloggingen din :-) HA EN SUPER KVELD VIDERE VAKRE DEG <3" -="">Denne kommentaren fikk jeg fra en som heter Malena, en søt jente som alltid er positiv og snill i kommentarfeltet. Hun i motsetning til den første kommentaren ser at jeg prøver å blogge så ofte som mulig! Noen dager blir det 3 andre 2! Takk Malena for at du leser bloggen min og tar deg tid til å kommentere ♥

Ukens person

Anette!

Søteste jenta i Risør går til Anette! Hun er min nye venninne her på Sørlandet ♥ Morsom, søt og ærlig!

Ukens leser

Dette er Emilie og hun har hjulpet meg så mye den siste uken! Ting med bloggen som jeg ikke ante, og aldri hadde fått det til selv. Setter så pris på at hun tok seg tid til å besvare alle mine spørsmål og forklarte og lærte meg så mye! Emilie er ikke bare min leser, jeg leser også hennes blogg! Dere kan besøke den HER.

Ukens fornøyde

Vi har meldt oss inn på treningssenter rett nedenfor oss, hoppet i trapper og gått turer. 5 økter på en uke - føler meg som Sporty Spice.

Ukens hendelse

Suicide Forest Nå skal vi en tur på Vakthusheia. Det er et fjell med en nydelig utsikt når man først kommer opp. Jeg og Audun går fort opp også løper vi ned igjen. I april i fjor etter denne turen kastet vi oss ut i havet. Det var så kaldt! Jeg fikk sjokk. Vet ikke om det blir noe bading i dag, vi får se :-) Følg oss gjerne på snapchat: martalise Kjører forresten i gang en spørsmålsrunde! Spør om hva dere vil så skal jeg svare så godt jeg kan :-) Ha en fin dag alle ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer