uken som gikk + litt sladder

I går dro vi på både handletur og legevakten. Vi fikk en ordentlig sjekk og registrert at vi har vært i ulykke. Det var ikke noe alvorlig som legen kunne se men Audun har fått en skade i minisken og jeg har en strekk i ryggen. Vondt er det i hvertfall og jeg håper ikke vi får problemer i fremtiden. Har aldri slitt med noe skader på kroppen så dette er uvant for meg. Håper det hjelper å trene litt.

Ellers er det sykt deilig å være hjemme igjen. Leiligheten er fin og ryddig + at vi har fylt opp kjøleskapet - to ting som gjør meg lykkelig! Haha :-)

Ukens kjøp: Denne fine pynteputen fra Kremmerhuset. Det var faktisk Audun som valgte den ut! Veldig annerledes fra alt vi har men synes den passet fint inn!

Ukens hendelse: Bursdagsfesten til Melisa. Det ble så vellykket!

Ukens nedtur: Å bli påkjørt på vei hjem fra Bergen.. 5 min ut i kjøringen også fikk vi en bil bak. Det var sykt kjipt! Vi trodde det ikke var noe farlig men hele bilen måtte jo på verksted..

Ukens sang: Er ikke denne kul? To fantastiske artister!

Ukens opptur: Å være hjemme i Bergen hos mamma er veldig deilig hver gang. I tillegg fikk jeg truffet en del venninner og det var sykt koselig. Spesielt siden hun ene har fått en skjønn baby! Skulle gjerne hatt en kopi, haha :-) Ellers var jeg også hos en kirurg angående brystene mine. Jeg har veldig mye kapsel og må operere. Dessverre koster operasjonen alt for mye men mamma skal hjelpe meg :-) Tror ikke jeg kommer til å gjøre det før om noen måneder. Jeg føler ikke at jeg MÅ gjøre det akkurat nå.

Ukens kommentar: Fikk en kommentar på at jeg var veldig fin i en telefon reklame på tv, men jeg er ikke med i noe reklame på tv? Haha.. Send meg gjerne bilde???

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
off så forferdelig det med bilen og helsa deres, men godt dere kom dere inn og fikk sjekket det 😊
martaalise
martaalise,
VETT!!!!!!!!!!!!!!!!!
nouw.com/martaalise
melisaaurora
melisaaurora,
martaalise
martaalise,