Uken som gikk LI

Dette er nest siste innlegg i år som handler om uken som gikk og det er litt spesielt.. Tenk at vi nærmer oss ett nytt år! Wow. Jeg er ikke helt klar for det enda. Denne uken har vi kun hatt fine dager. Vi har vært på konsert, reist til Bergen og vært med min familie, drukket god vin, kjøpt julegaver, hatt julefest, pyntet treet, sett julefilmer, og hatt fine innekvelder der vi bare har slappet av. Nå er det jul ♥ Her er ukens beste minner.

Snapchat; martalise

Ukens bilde - Synes dette var helt nydelig! Tatt når vi var i Pepperkakebyen tidligere i uken her i Bergen.

Ukens opptur - Vi har gjort mye fint denne uken. Ukens opptur var kanskje det å dra til Bergen å være her hos mamma og de. Allerede i dag skal vi hjem til Arendal og det blir litt kjedelig. Samtidig skal vi overta den nye leiligheten, så det er et KJEMPE fint plaster på såret. Vi har gjort mye men også rukket å slappet av.

Ukens person - Disse to selvfølgelig! Mamma og Andreas. De lager det veldig koselig hjemme og vi trives godt å være med dem. Blir vemodig å ikke feire jul med dem, men vi tar det igjen neste år.

Ukens nedtur - Vi har egentlig hatt en veldig fin uke med bare ting å se frem til. Eneste jeg tenker på når jeg tenker nedtur er at vi var uheldige en av dagene. Vi hadde en veldig fin dag på tirsdag men maten var veldig skuffende. Man forventer noe mer når det er Oslo Plaza og man betaler litt mer enn vanlig gjennomsnitt for maten. Nå kom jeg på en til.. På fredag var jeg hos tannlegen å fikk beskjed om at jeg måtte trekke visdomstannen min. Sykt irriterende og jeg gruer meg!!

Ukens kjøp - Jeg har kun kjøpt ting til andre denne uken også, men jeg har fått en veldig fin førjulsgave av mamma. Nydelige øredobber fra SNÖ som jeg skal bruke til julaften eller nyttår.

Ukens sang - Denne uken har alle Kurt Nilsen sine sanger vært ukens for vi var jo på konsert denne uken! Heldig :-)

Ukens hendelse - Både fredagen og lørdagen var ordentlige festdager som jeg koste meg veldig på. I går, på søndag møtte jeg også barndomsvenninner som jeg ikke har sett på 3-4 år. Det er så fantastisk at vi kan være venner og forsatt treffes selvom vi alle fem er på hver vår kant av landet og en av oss i utlandet.. Også må jeg ikke glemme konserten på tirsdag som var helt fantastisk!

Jeg har hatt en fantastisk førjulsuke, og nå gleder jeg meg til det som kommer. Ikke mange dager til julaften også plutselig er det et nytt år. Nå må jeg legge vekk og pakke kofferten. Skjønner ikke hvordan jeg skal få med meg alle disse gavene men heldigvis er vi to. Ønsk oss god tur! Vi blogges fra luften, for jeg har forehåndsskrevet ett innlegg *clever* ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer