uken som gikk

ukens trening: 6 yogaøkter og 2 joggeturer. Mine favorittøkter er selvfølgelig yoga, men det har vært deilig å komme seg ut også. Det har jo vært et kjempe vær her i Arendal og det har vi utnyttet godt! Audun snakker om at vi burde gå tur hver dag, men vet ikke hvor motivert jeg er til det. De fleste yogaøktene varer jo 65 min!

ukens sang: Denne uken har jeg hørt på masse forskjellig! Men favorittsang er Tokyo Sunrise med LP.

ukens middag: Det var selvfølgelig tapasen på lørdagen. Jeg laget blant annet foccacia brød og det ble jeg så fornøyd med! Første gang blir ofte suksess, haha :-) Oppskrift på det kommer denne uken! Mammas oppskrift ;-)

ukens høydepunkt: Lørdagen med svigerfamilien min var den fineste dagen. Da stod vi på kjøkkenet nesten hele dagen og laget tapas til 10 stk! 14 retter totalt ble det, wooh! Ellers var onsdagen når vi var på kino en koselig kjæreste-dag.

ukens nedtur: Glatte veier! Deilig når den største utfordringen er at det er glatt når man går tur, haha :-) Jeg synes det er så deilig å gå tur ute nå men det at det er glatt ødelegger en del. Må liksom se meg for hele tiden. Blir litt slitsomt. I går var vi ute i 2 timer.. Hadde sikkert klart løypen på én time om det var mindre glatt.. Og om vi hadde tatt mindre bilder, haha :-)

ukens kjøp: Det er en sykt fin kaktus som jeg kjøpte på Plantasjen. Jeg og Audun vil ha det litt grønt her hjemme for det er noe vi har savnet, uten å helt kunne sette fingeren på! Bilder av den kommer senere i dag :-)

Ukens tanke: Jeg har endelig fått gjort noe jeg har planlagt og tenkt på lenge.. Nemlig å lese ferdig en hel bok.. Denne boken hadde mange bilder da.. Ikke noe å anbefale videre, akkurat den boken. Men jeg har fullført det! Så nå kan jeg prøve meg på en litt "vanskeligere" bok. Ikke noe Harry Potter eller Ringenes Herre enda, men kanskje en litt halv-lang bok som ikke er for tørr. Så ukens tanke har lagt mye i det å lese, og det å fullføre noe. Man skinner ikke alltid med en gang, men tenker man nok på noe - så klarer man å gjennomføre det! Man må ha litt vilje også!

Ukens kommentar: Fikk en kommentar om at Audun hadde vært på kino med en annen jente, haha :-) Audun var på kino med meg han. Men gøy at jeg har sånn småspioner der ute ;-) hahaha! #psykopat

ukens bilde: Okei, dere synes kanskje at dette er litt kjedelig bilde men jeg synes det er så koselig at det har kommet snø. Når det først er snø her i Arendal, så er det snø. I Bergen er det alltid slapps. Og om dere ser helt til venstre, så har linselusen Audun klart å komme seg med på bildet. Haha.

Nå var det jammen meg mange uker siden jeg har hatt "uken som gikk"-innlegg. Har virkelig vært drittlei hele det innlegget, så da måtte jeg bare ta en pause. Ble nesten en tvang å måtte lage det innlegget.. Men nå er jeg tilbake og jeg kommer til å ha det hver uke slik at det blir en fin oppsummering. Har også byttet ut noen av punktene som dere ser ;-) Kjekt med noe nytt, eller litt forandring i hvertfall...

Hva har vært det beste med deres uke?


snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Focaccia med aioli det er sååå godt det!😍 Din så utrolig god ut, har hatt lyst på reker kjempe lenge, det er jo nå de er best😊 Vittig at noen sa at Audun har vært på kino med ei Anna ei så var det deg😂😂 klarer de ikke å se at det er deg hahah. Har lyst og begynne og lese bøker men tror ikke jeg har tolmodigheten til det så vurderer å høre på E-bok 😍
martaalise
martaalise,
hahha 😋 fikk snap av samme person om at de kun hadde sett bakhodet på meg. De trodde visst at jeg var høyere? wtf
nouw.com/martaalise