uken som gikk

ukens høydepunkt: Denne uken har jeg hatt mange oppturer men den fineste var selvfølgelig Oslo-turen med premierefesten! Herregud så gøy vi hadde det! Gleder meg til vår episode kommer på tv :-) Skal selvfølgelig si i fra!

ukens sang: Zayn Malik - I won't mind ft. naughty boy

ukens innkjøp: Jeg tilbragte tirsdagen med en venninne fra Bergen som bor her nede og da var vi ute å spiste og senere på litt shopping. Jeg fant endelig noe som passet på veggen på soverommet! Kjøpte den som en gave til Audun og han ble så glad! Passet utrolig godt inn + at den minner oss om den fine turen til Sør-Afrika hvor vi så mange elefanter.

ukens oppskrift: Denne oppskriften var ikke bare den beste oppskriften denne uken, den var også det mest leste innlegget. Ble delt som bare det på facebook! Så utrolig kjekt at dere deler videre innleggene mine! Tusen takk :-) Du finner den under "mat og trening".

ukens trening: Jeg har hatt 6 yogaøkter, én styrkeøkt og 2 joggeturer denne uken. Ene "joggeturen" var en powerwalk da :-)

ukens bilde: Synes dette bildet var så utrolig stilig! Med en gang vi kom til vannet så kom endene mot oss. De var utrolig mange. Jeg nærmet meg for å ta bildet, også tror jeg de ble redd for da ville de fly avgårde. Knipset som gal for det var så vakkert!

ukens tanke: Denne uken har gått med på å gruglede seg til premieren som var på torsdag. Jeg har tenkt så mye på hva dere kommer til å synes om det vi skal "presentere".. Er enda en stund til men jeg vet det er så mange som dømmer så fort der ute. Etter å ha vært mye i media i fjor, så fikk jeg virkelig smake på hvor ekle folk kan være. Men så må jeg se hvor liten andel det er i forhold til alle dere andre som bare er snille og søte mot oss.. De som er stygge tilsvarer kanskje 2 %. Irriterende at det er akkurat dem som tar mest plass i hodet mitt.. Noe jeg må jobbe med :-)

ukens nedtur: Ja, hva skal jeg si? Ukens nedtur var veldig selvvalgt.. Det var selvfølgelig dagen derpå på fredagen. Shitt så vondt vi hadde det. Men vi tok den helt ut på torsdag, så vi har oss selv å takke. Verst var det for Audun som kjørte hjem hele veien fra Oslo til Arendal når han var dårlig.. Snille han :-) Bildet er tatt rett før vi kom inn døren her hjemme. Sjekk hvor mye vi hadde med oss.. Og jeg som trodde at jeg hadde pakket lite med meg.

Da var andre "ukens som gikk"-innlegg for i år skrevet. Jeg har enda ikke vent meg til at det er et nytt år jeg. Føler vi er i 2016 enda. Haha :-) Men gøy at vi enda har hele året igjen å glede oss til.. Lurer på hvordan de resterende "ukens som gikk"-innleggene mine blir fremover. Håper de blir like fine som de som har vært.

Men hva har dere gjort på denne søndagen? Her har jeg brukt dagen til å rydde i walk in closet mitt. Jeg fikk noen nye klær i forgårs og jeg synes jeg har for mye som ikke får oppmerksomhet - så jeg tenkte å gi noe bort og selge resterende. Legger det ut på bloggen :-) Og i morgen skal jeg vise dere det nye jeg har fått! Så mange fine ting. Føler meg heldig...

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

S
,
Herlig. Ønsker deg en fin uke 😊
martaalise
martaalise,
Takk 😊 i like måte!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så ut som dere hadde en utrolig fin uke😊
martaalise
martaalise,
Det hadde vi <3
nouw.com/martaalise