Uken som gikk

Innlegget jeg la ut i dag tidlig skrev jeg egentlig i går og tok det på tid, så når jeg for første gang logget innpå bloggen i dag så jeg kommentaren om at jeg er en hore, haha :-P Er det mulig... Og det sykeste er at samme ip-adresse har kommentert fine ting under ett annet navn og mail før. Sykt rare folk der ute. Håper de stopper å lese bloggen min :-) Nå har jeg sittet å skrevet ukens punkt for punkt og det ble litt langt gitt...

____________________________________________________________________________________________________

UKENS OPPTUR:

Det var ikke så mange oppturer forrige uke. Alt var egentlig veldig normalt og stødig, om jeg kan si det på den måten? Vi har kommet godt i gang med treningen men ikke helt på plass enda! Deilig å være tilbake i herlig leilighet med Audun. Vi har kost oss med gode middager og lange turer. Jeg synes det var en liten opptur i seg selv å stå på kjøkkenet igjen. Så hver dag forrige uke har jeg laget middag :-) Minus lørdag, da laget kineseren på hjørnet en stor porsjon biff chop suey til oss!

UKENS HENDELSE:

Det må være onsdagen når vi var på kino i Grimstad og fredagen selvfølgelig! Vi hadde det SÅ gøy ute på byen + overnattingsbesøk! Det håper jeg vi gjentar og forhåpentligvis har besøket med seg en dame neste gang slik at det blir dobbeldate. Noen som melder seg frivillig? He is a true gentleman ;-) Send meg mail også fikser jeg dobbeldate hjemme hos oss med pizza + øl!

UKENS NEDTUR:

Vet dere, jeg og Audun hadde to store krangler forrige uke og det har vi ikke hatt på lenge. Hardt å ikke være på ferie og leve på en rosa sky altså... Han kan være så sykt irriterende av og til og jeg vedder livet mitt på at han synes det samme om meg :-) OMG! Var ikke om noe alvorlig da.. Haha :-) Jeg ble bare irritert fordi jeg ikke fikk det bildet jeg ville ha og Audun hørte ikke etter. Han ble irritert fordi jeg maste på feil måte, eller i følge han; kjeftet uten grunn! Sånn går nå dagan...

UKENS SANG:

Det er mange sanger som jeg har skikkelig på hjernen denne uken men det er en jeg ikke liker overhodet og det er Jenniffer Lopez sin nye sang. Den er jo litt småkul men så er den så irriterende på samme tid. Elsker alle andre sanger hun har kommet ut med da. Ellers hører jeg på Ricky Martin sin "La mordidita" om igjen og om igjen. Kan ikke den heller feste seg på hjernen?

UKENS LATTER:

Dette er ett helt nytt punkt men jeg synes det passet bra. Ikke bare har jeg jobbet på Latter i mange år, men jeg har også dagene mine fylt med latter, bare se her; På lørdag feiret en av mine barndomsvenninner fra Bergen 25 års dag og jeg og Audun fant ut lørdag i 3 tiden på dagen at vi ville gå likevel. Vi ble enige for en stund siden at vi ikke skulle gå siden vi har vært så mye på reisefot og at vi skulle roe ned osv, men så plutselig fikk vi ett innfall om at vi måtte gå likevel. Jeg søker på flybilletter og innser at slaget et tapt siden siste fly gikk klokken1600.. Mens Audun, nei han gir seg ikke! Så han kontakter en flyklubb, chatter med reiseselskaper om de kan ta en ekstra flyvning for oss osv, haha. Han bare "Vi har ett karneval å rekke klokken 1900, kan dere fly oss til Bergen?". Jeg lo hardt når jeg så meldingene! Men nei.. Ingen kunne ta oss med og pilotene svarte oss ikke. Så vi måtte bare svelge i oss at vi ikke skulle i den bursdagen og det var kjipt.. Men så våkner Audun i går og gjett hvem som har tatt kontakt? En flyger som ikke hadde sett meldingen, og at vi gjerne måtte ta kontakt igjen om vi trengte fly. HAHA. Vet ikke hvor alvor han mente men han syntes det var kreativt av oss å ta kontakt. Så nå har Audun og han snakket i hele går.. Audun blir venn med alle han :-) Dere skal ikke se bortifra at vi plutselig er på tur igjen ;-)

UKENS KJØP:

Var ikke denne nøkkelringen nydelig? Dette er Auduns humor.. Og litt min, haha :-) Vi fant den i Spania men jeg glemte å vise dere den så den blir på ukens nå. Den blir nå brukt til å henge på nøkkelen til bosset vårt :-) Boss-nøkkel!

Nå skal jeg og Audun ned til sentrum for det er Arendalsuke og det skjer sikkert mye kjekt :-) Dessuten er det nydelig vær! Hva gjør dere i dag?

_____________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rikke
,
Jeg tok vippeextensions timen i dag 😃 Ble sykt fornøyd 😍 Herregud, så utrolig mye bedre man ser ut 😱 Haha. Er så glad for at jeg vant. Føler meg superfin✨✨
martaalise
martaalise,
Så kjekt å høre Rikke <3 😃 jeg savner vippene mine altså :-O Må snart fylle på!
nouw.com/martaalise
Danny
,
Åjåj prøver du å fikse date for meg ? B) prøve på å lage frokost igjen da 😃
martaalise
martaalise,
hahah 😋 Seff <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
biff chop suey er så utrolig godt! <3 haha så utrolig vittig den ukens latter, greit å kjenne en pilot x)
martaalise
martaalise,
haha ja ikke sant 😃
nouw.com/martaalise