TYPISK MEG

Overvurderer meg selv - typisk meg er å ha tusen gode ideer enten til bloggen eller livet generelt. Kan til og med være en good qoute eller noe jeg vil prøve ut, men så tenker jeg og stoler på meg selv at jeg skal huske det til senere, også blir det selvfølgelig til at jeg glemmer det! AHH! Jeg går i samme fella hver jævla gang. De fleste undervurderer seg selv, men jeg gjør det motsatte :-P Haha..

Utsetter ting - Når jeg er redd for å feile, redd for hva utfallet blir, ikke vet hvordan jeg skal gjøre noe... Så kan jeg utsette ting veldig lenge. Folk tenker nå at det kanskje er noen dager, uker men her snakker vi måneder... Sykt flaut å skrive det :-) Haha.. Og det irriterer både mamma og Audun veldig mye. Nå har jeg feks klødd i halsen i mange år, og først i går ringte jeg for å bestille time, haha :-)

Alt eller ingenting - Jeg er veldig lidenskapelig med det jeg holder på med, men om jeg ikke er det, så er jeg dass! Det er veldig ofte enten eller! Sykt irriterende at jeg ikke kan finne en balanse i ting jeg gjør. Kanskje derfor jeg elsker så intenst og når jeg taper, så taper jeg skikkelig!

Trender - Jeg har ett elsk-hat til trender. Dette er kanskje det eneste punktet hvor jeg gir meg selv litt creds, men håper det er greit at jeg skriver akkurat det jeg tenker. Angående trender så synes jeg alltid det er gøy å kikke i blader, bloggere og hva folk selger i butikkene og kan fort bli inspirert av det, men jeg faller alltid på hva jeg tenker og synes selv. Jeg er ikke den som hiver meg på alle trender og liker å stole på meg selv. Det er veldig deilig å være så trygg, og ikke være avhengig av å se hvordan Kim Kardashian ser ut akkurat nå, for å enten velge sminke, hår eller noe i klesveien.

Selfish - Å ta masse bilder av alt og alle, men den jeg tar mest bilder av er meg selv, haha :-) Det er spesielt i de situasjonene hvor jeg ser veldig stygg ut (typ om morgenen eller et av trening) eller når jeg er nysminket og veldig fin, haha :-) Er ikke jeg bare verdens rareste person...

Hva er typisk dere?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Jeg utsetter også ALLTID ting jeg ikke vet utfallet av eller noe jeg "gruer" meg til, unngår det helst så mye som mulig alt med lege og gjøre haha, skulle egentlig vært hos legen før sommeren, men sin det ikke er så ille lengre så er det vel ikke vits? haha
martaalise
martaalise,
hah bra vi er flere <3 😃 Jo kom deg til legen!!!
nouw.com/martaalise