Two queens in Queens, NY

God morgen fra NY! I dag er det første dagen vi har sovet til mer enn halv syv på morgenen. Haha :-) Ble litt sent i går. Så først nå begynner vi å komme skikkelig inn i døgnrytmen her, men vi skal jo hjem om 14 timer... Så det er litt dumt. Men men. Flyet vårt går 23.30, så i dag skal vi få rukket å gjøre alt vi ikke har gjort enda. En sykkeltur i Central Park og Brooklyn står for tur. Men først må jeg fortelle dere om dagen vår i Queens i går.

a breakfast in Queens!

Vi tok "sub´en" fra Manhatten ganske tidlig, men vi måtte bytte stasjon og noe greier, så vi brukte en del tid på transport. Når vi kom frem, så kom vi til feil område, vi så etter et shoppingområde med masse liv. Men det var veldig koselig i der også. Mange butikker, spa og restauranter. Jeg rakk å ta øyenbrynene mine med threading og det ble sykt fint! Tok 3 minutter og jeg betalte 5 $!
Etter en sykt deilig og stor frokost stakk vi videre til sentrum av Queens og der fant vi et stort kjøpesenter. Der var det ekstra kjekt å gå for der traff vi ekte amerikanere følte jeg. I Manhatten er alle uten i fra og alle har det så travelt, mens i Queens så kjente jeg ekstra på den "american-feelling". Så jeg kan absolutt anbefale dere å ta en dag der.
Sjekk de nye buksene mine! Så sykt kule!
Det jeg likte mest med hele dagen var når vi var i Austin St. Det var 10 minutter med taxi fra kjøpesenteret og det var så koselige gater med all slags butikker. Vi fant oss en kinesisk beauty salon og tok en skikkelig deilig spa behandling for føttene. Dere så kanskje det grønne på føttene våre i går? Det var en maske av noe slag. Til slutt endte jeg med utrolig fine knall oransje negler og føttene mine er helt silke. Trodde de var myke og fine fra før av, siden jeg jevnlig tar pedikyr på meg selv, men nå ble de helt baby.. Haha :-)
Men nå skal vi sjekke ut også komme oss til Central Park! Jeg har så lyst til å bli her ekstra. Kjenner dere noen i NY som trenger en leieboer? Haha :-)

_________________________________________________________

følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

renatedahlen
renatedahlen,
Elsker bildene dine! hvilket kamera bruker du?:)
nouw.com/renatedahlen
martaalise
martaalise,
Takk for det Renate! Jeg bruker Olympus pen <3
nouw.com/martaalise
ida,
Kor er buksa di i fra? 😃
idarossland.blogg.no/