Twisting by the pool

I dag er det så deilig og varmt og vi skal tilbringe dagen ved bassenget. Audun leser en god bok og jeg koser meg med bloggen og et blad. Jeg elsker at vi varierer så mye her nede. Vi er en dag ved bassenget,og så drar vi på utflukt neste. Det er så herlig temperatur og alle er i så godt humør. Jeg blir så glad av å være her. Jeg føler meg sååå hjemme!

Se hva vi fant. Aner ikke hva det heter på norsk, men pappa kalte det for "grillo" på spansk. Tror helt sikkert det betyr "gresshoppe"

Tía Mary, kjæresten til tante Marina, og bestemoren min, Marta.

Senere skal vi jentene gå å fikse neglene. Mine har knekt helt og her koster det 180 kr å fikse negler! :-) Slenger med en pedikyr i samme slengen. Audun og pappa skal på treningssenter som ligger rett ved siden av. 5 minutter å gå fra huset har vi alt; stor matbutikk, gym, frisør og restauranter. Skal prøve å ta litt bilder av nabolaget vi bor i, for det er nemlig litt spesielt. Vi bor i et ganske "vanlig" strøk med sinnssykt fine og stygge hus om hverandre. Det ene er veldig fint også kan det ved siden av være helt slumlignende. Alle hus har hunder utenfor med store gjerder - Be Aware of the Dog!!

Marta Alise

Liker

Kommentarer