turqouise

a sunday in Spain..

Jeg vet ikke hva dere ser på disse bildene, men jeg har blitt så brun! Måtte roe ned det oransje i bilde for jeg så helt svidd ut :-) Haha! Jeg ville så gjerne ha litt kontraster på bilde men det gikk ikke uten at jeg dempet meg selv litt. Oooops! Derimot det jeg liker når jeg ser bilde av meg er håret mitt. Så deilig å være mørk igjen. Føler meg mye mer vel og mer meg selv. Men nok om meg.

I går var vi i Benidorm og det gikk så bra! Var litt bekymret for kjøreturen, alt livet og kaoset rundt sentrum. Tenkte også veldig mye på parkeringen. Det er ikke bare bare å få den store bilen inn i de trange parkeringshusene. Jeg har vært der noen ganger før og det er en stor utfordring. Men vi kjørte noen runder og alt gikk fint når vi fant en bra plass :-) Hele kvelden gikk vi rundt i gatene, shoppet litt greier også satt vi oss ned på en italiensk restaurant. Jeg og Melisa delte lasagne og carbonara - veldig godt!

I går gikk jeg med det samme som noen dager før, bare med en annen topp i turkise. Jeg elsker skjørtet jeg kjøpte for noen mnd siden og sammen med en fargerik magetopp blir outfitet så enkelt og fint! Sko valget falt på disse behagelige hælene. De er ikke til shopping, men jeg kan gå maaaange timer med de! Elsker de! De passer til alt! Det er så mange på snap som spurte om hvor klærne mine var fra, det er forsatt skjørt fra Match og topp fra Primark :-)

Nå skal jeg redigere bildene fra Benidorm slik at jeg kan vise dere <3 Etterpå skal jeg ut å sole meg, stelle meg også på shoppingsenter med jentene. Vi skal spise hjemme i dag så da blir det litt handling på oss. Vi skal lage fajitas og kose oss. Vanligvis ringer Audun meg på mandager, men jeg venter en dag ekstra siden foreldrene hans besøker han i dag. Jeg ba han om å heller ringe meg tirsdag slik at det blir fordelt litt og at han ikke bruker både besøk og ringing på én dag. Men nå angrer jeg litt for jeg gleder meg sånn til å høre fra han <3

Jeg har blitt helt hektet på Switched at birth. Er den serien på Netlix? Kan dere sjekke for meg? Jeg har spansk Netflix når jeg er her nede. Så koselig og fin serie dere MÅ se! Har bare kommet til 2 sesong, men det er allerede 5 sesonger ute her, og jeg rekker selvfølgelig ikke å se det ferdig dessverre... :-( så håper det ligger på norsk Netflix.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

charlottetunes
charlottetunes,
Åå, så fine bilder av deg!! <3 Jeg kunne ikke finne den på norske Netflix 😟
nouw.com/charlottetunes
martaalise
martaalise,
Takk for at du sjekket <3 for google det 😃
nouw.com/martaalise
FruLea
FruLea,
Så utrolig flotte bilder av deg😃 Og digger den toppen, den er helt nydelig😉
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
:D ja den er fin <3
nouw.com/martaalise
Beingaldiss
Beingaldiss,
Du er så utrolig vakker! Kjempe fint antrekk og fine bilder!
nouw.com/beingaldiss
asfaltenke
asfaltenke,
Det er nydelig i Benidorm, og du er nydelig også 😃
nouw.com/asfaltenke
martaalise
martaalise,
:D ja Benidorm er awsome! Åhh takk <3
nouw.com/martaalise
sara
,
Serien er ikke på netflix, men vet at den er/har vært på viaplay - jeg så den der for en stund siden 😊
martaalise
martaalise,
Åh så dumt 😟 Kanskje jeg skal sjekke ut Viaplay! Tusen takk <3
nouw.com/martaalise