turistene på tur

God morgen. I går kveld ble det litt sent for å oppdatere, da alt gikk litt i ett med de andre. Jeg koser meg og prøver å ikke tenke for mye på ting jeg må gjøre, hehe :-) Men jeg stod faktisk opp halv åtte for å få unnagjort litt. I dag tar jeg det rolig for vi har en stor dag foran oss. Vi skal på de røde bussene.

I går var jeg, Caroline og Tord på Montjuic, Museu Nacional d'Art de Catalunya. Lillesøsteren min og venninnen stakk på kjøpesenter mens vi ville være litt turister! Kjøpesenter kan jeg ta på en dag det er dårlig vær. Det ble plutselig så fint vær i går og i løpet av de gangene jeg har vært her i Barcelona, så har jeg aldri sett dette fantastiske bygget. Ser ut som ett flott slott! Bare se på bildene...

Nå skal jeg gjøre meg klar og komme meg ut til kjøkkenet. Frokost venter også bussen! Gleder meg til å oppleve Barcelona by bus :-) Har tatt den bussen én gang før, men det er maaange år siden og det var flere steder vi ikke fikk sett!

I kveld har jeg ingen aning om hvor vi skal. Jeg må innom Las Ramblas på en liten søt butikk jeg besøkt i 2015. Det var der jeg fikk frynseveskene mine som jeg er så glad i . Jeg tror vi blir å spise ute i kveld, men kan hende vi er sliten av dagen også. I går ble det takeout-pizza og den var supergod. Litt rar, men god! Haha :-) Farlig for jentene at de bor 5 minutter fra det stedet! Det vet jeg ikke om jeg hadde klart å stå i mot om jeg hadde bodd her... Men nå må jeg slutte å bable og kle på meg! Vi snakkes! ...eller blogges!

____________________________________________________________________

Følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer