turbulent.no

Det er ikke til å stikke under en stol at høsten 2015 var en skikkelig berg og dal-bane for oss.. Og da, med flere nedturer enn oppturer.. Den største av de var når vi fikk dommen på 5 år men det skal jeg ikke gå så mye innpå i dette innlegget.
Om det er noe som heter å trene for mye så gjorde vi nettopp dette i fjor høst... Vi var på treningssenter hele tiden følte jeg.. Jeg hadde skikkelig dreisen på intervaller og styrketrening. Burde egentlig komme tilbake til de rutinene, det er jo veldig deilig når man er kommet inn i det. Bare det ikke blir for mye da :-)

I oktober dro vi til København for å besøke tivoliet og det var SÅ kult pyntet! Anbefaler dere å ta dere turen på denne tiden om dere har mulighet. Fy søren så stilig!!

Jeg smilte på dager jeg egentlig hadde knust hjerte og skrev om det...

Jeg fant mye trøst i å pynte og lage det høstlig og fint hjemme. Likte dere høstbordet mitt?
Jeg var også syk ett par ganger og her i gamle leiligheten vår på Tromøya. Savner den av og til!
Også måtte vi flytte fordi eieren av leiligheten måtte flytte inn i den selv. Han og Audun er kompiser så alt kom veldig på sparket. Vi flyttet uten å ha noe sted å flytte til og ting var egentlig ganske vanskelig fra før av..
Selv om jeg ikke orker å gå innpå rettssaken og alle ukene i Oslo så må jeg bare ta ett bilde med. Det definerte jo hele høsten vår..
Vi var i bryllup og jeg gikk med en 199 kroners kjole fra H&M.
Vi hadde det rareste kostholdet. Vi spiste veldig sunt også veldig usunt. Hvor er balansen?
Jeg fikk meg ny kåpe. Her var jeg SÅ ulykkelig mens når jeg søkte på dette innlegget for å hente dette bildet så skrev jeg noe helt annet. Men jeg kan i hvertfall si det nå. Jeg var helt ødelagt inni meg.

Min instagramprofil så slik ut... *megmegmegmegmeg

Vi var i bursdag og var mye i Risør. Etter at jeg la ut dette innlegget så ble jeg kalt feit i 5 dager på rad. Det er visst ikke lov å gå med sånn kjole når man har min kropp.. Gleder meg til å dra den frem igjen og ta nye antrekksbilder :-) HA!
Vi trente enda mer og jeg hatet det egentlig. Men ville være flink og jeg elsket følelsen etterpå. OGSÅ følelsen av å komme til fredagen også kunne telle 3-4 treninger på hånden.
Ser kanskje ut som jeg klarer pull ups men jeg gjorde det ikke den gang og jeg gjør det ikke nå heller :-)
Vi spiste taco en gang i uken :-) Og det gjør vi faktisk forsatt..

Vi feiret Mariela 20 år!

Andre ting som skjedde høsten 2015 var at vi startet filmingen av Insider (+min episode som kommer etter nyttår), jeg hadde også besøk av venninner fra Oslo på Halloween, vi dro en liten tur til Bergen og var i Budapest til Auduns bursdag.

Så langt har denne høsten vært veldig fin men samtidig føler jeg at den nettopp har startet siden vi har hatt så utrolig lang sommer. I går på ettermiddagen gikk vi en tur på 8 km og det har virkelig begynt å bli høst-kjølig ute - selv om solen er nydelig! Jeg er jo som dere vet sommer-menneske, men jeg fikk en deilig følelse av at høsten har kommet og det kjentes helt okei.

__________________________________________________________________________________________________________________

følg gjerne oppdateringene mine på facebook. Der legger jeg ut alle blogginnlegg etter hvert som de blir publisert! TRYKK HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Du kan gå i akkurat hvilken kjole du har lyst og gå i, jeg elsker at du skal ta den frem igjen. Du er ei sterk jente <3
martaalise
martaalise,
tok den frem i dag <3 😃 så fint sagt Helene! <3
nouw.com/martaalise