Trysilsmellen

Etter champagne frokosten i går var det rett ut i bakken. Vi tok stolheisen opp til Knetsetra og satt i snøen med øl og vin og konsert i bakgrunnen! Det var så koselig og veldig god stemning. JEG ELSKER DAGSFYLLA! Senere grillet vi også akte vi ned på Afterski med hjemmelagede akebrett, haha. DET var gøy det :-)

Afterski var det gøyeste av hele dagen i går. Vi stod på bord og dansa, hoppa, drakk og ble kjent med mange morsomme og gøyale folk! Audun tok helt av :-D Vi hadde det veldig kjekt begge to men han klarte å falle fra et av bordene og slo seg noe jævlig. Utrolig stygt fall med ryggen først. Heldigvis husker han ikke så mye av det og har det bra i dag, haha :-) Jeg hadde tidenes Minnie-kostyme og følte meg veldig fin! Når vi kom hjem var vi kliss blaute. Jeg hadde øl i håret og klærne mine stinka. Men, sånt følger med afterski ♥

Her er noen bilder fra gårsdagen

Mer bilder fra Trysil kommer ♥

Nå er vi på vei hjem igjen! Jeg er blitt småsyk i halsen men formen er bra ellers. Vi skal helt til Arendal og det er vel ca 7 timer i hvertfall fra Trysil!

Hva gjør dere i dag?

Marta Alise

Liker

Kommentarer