Trysil - Trudorlekene17

God kveld dere! Mange av dere er kanskje ute nå, men jeg er hjemme med Audun. Vi kom hjem for ikke så lenge siden og siden har jeg sittet å redigert bilder, slettet bilder og blogget. Jeg skulle jo egentlig legge ut video i dag, siden det er søndag. Men den har blitt sletta den. Så jeg må redigere på nytt! Sykt kjipt for jeg var 98 % ferdig. Men men.. Istedenfor viser jeg dere bilder fra Trysil-helgen vår sammen med gjengen <3 Vi har hatt en topp helg med masse herlige folk! Veldig glad for at vi dro selv om det var noen timers kjøring. Men opplegget og alt var helt fantastisk! Hadde ikke forestilt meg at det skulle toppe alle helger og hytteturer jeg har vært med på før, men det gjorde den! Gleder meg allerede til neste år!

Jeg og Audun kom frem på fredag etter å ha sovet en natt hos søsteren hans på østlandet. Vi kjørte i litt under 3 timer før vi var fremme på den fineste hytten på Trysil. Her fikk vi servert deilig tapas, akkurat slik vi fikk for to år siden. Så mange deilige retter! Klarte å spise meg stappa før vi drakk litt vin og spilte beerpong!

Neste morgen stod vi opp til dette ---> Så nydelig!

Og da kom vi til lørdagen. På lørdag stod vi opp til frokost som Audun og de andre mekket. Jeg var ikke like flink.. Temaet for helgen var 80-tallet og det antrekket stresset jeg og Audun med å finne før vi dro. Men tror vi løste det veldig bra. Jeg tok en skinntights jeg hadde liggende hjemme og "kosegenseren" jeg fikk av mamma for mange år siden. Fant også verdens styggeste hårstrikk før jeg dro, og den var litt 80-tallet, eller hva? :-) Audun løste det med parykk og noe klær han hadde liggende hjemme. Ble sykt kult! Sjekk sveisen hans! Haha :-)

Etter frokost var det i gang med leker! Det var tross alt Trudoslekene vi var med på. Vi var rundt 20 stk og 4 lag. Vi var gjennom 13 forskjellige konkurranser og det tok hele dagen. Fantastisk morsomt hele opplegget og all creds til Gunveig og Marius som har arrangert alt denne helgen. Helt sykt hvor morsomt vi hadde det! Vi hadde spisekonkurranse, stafett, quiz, Jepardy, mimelek, sangkonkurranse, beerpong ++++++ Og ja, mitt lag vant ;-) Selvfølgelig!

Trudorlekene 17

Arrangørene og dommerne <3

Gruppebilde av hele gjengen <3 Søteste på dette bilde må jo være han helt til høyre, haha!!
Stafett med agurk mellom beina....
Nå skal jeg pakke ut, sette på en vask og mekke noe mat til meg og Audun. Litt i det seneste laget men det er jo tross alt 1.mai i morgen.. Har fått tilbud om å gå ut på byen men tror vi tar det rolig i dag. Kommer jo en festdag om 17 dager! <3

Vi blogges i morgen! Da skal jeg endelig få ut den videoen <3 Må late som det er søndag da, siden det kun er på søndager jeg publiserer video! ;-)

______________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Guri
,
Så moro 😊
norenida
norenida,
Så ut som dere hadde en fin helg på Snapchat✨
nouw.com/norenida
Turid
,
Herlig, kunne ikke blitt mere 80-talls.