triste folk

Det er så sykt mange motstandere av valentinsdagen på min feed på facebook. Faktisk flere enn de som feirer og sprer glede og kjærlighet. Alle skal ha noe å si på valentinsdagen og da spesielt de som er single. Glemmer de at en dag får de seg kjæreste og vil feire dagen selv?

Synes det er så tåpelig med denne "valentine-shame-greia". Det er jo ikke kjærestenesdag, det er jo kjærlighetensdag - altså, at man kan feire med hvem man vil og ikke nødvendigvis kjæresten. Også har man de som sier at man ikke trenger en spesiell dag for å minne oss selv på at man må kjøpe blomster, skrive kort eller sette pris på kjæresten. Det er jo ikke det det dreier seg om. De parene som kjøper blomster den 14 februar, kjøper nok blomster mer enn den ene dagen i året. Det skal i hvertfall ikke en markering til her hjemme for å vise hverandre litt romantikk i hverdagen. Vi bare feirer valentins i tillegg! :-)

Men nå er den dagen over, så nå skal jeg ikke mase mer om det.. Hehe. I forgårs tok Audun noen bilder av meg rett det vi bor. Alt er så fint nå når det er snø for alle bildene blir så lyse og fine :-)

Jakke på 30 % HER, kjole ASOS, støvletter ukjent (adlink)

Jeg er så glad i denne kåpen! Beste plagget jeg har fått denne vinteren. Går med den så og si hver eneste dag. Skulle gitt den sorte kåpen min litt mer oppmerksomhet, men jeg elsker denne lyse! Den er på 30 % nå, så om dere har lyst på en lik, må dere slå til nå :-)

De høye støvlettene mine skulle jeg gjerne tipset dere om også for de er bare så gode og har holdt ut noen sesonger nå. Men jeg husker ikke helt hvor jeg kjøpte de. Over knee boots er i hvertfall et must også :-) En av gledene over vinter og høst-garderoben!

Nå skal jeg rydde i garderoben min og pakke til i morgen. Vi skal videre til svigers i kveld for å spise middag :-) Hva gjør dere denne onsdagen?

_______________________________________________________________________________________

følg meg på facebook HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Victoria,
Kjempe stilig antrekk! Gud, så flott du er!!
viccctoria.blogg.no/
martaalise
martaalise,
så grei du er Victoria <3
nouw.com/martaalise
Trine
,
Du er utrolig, utrolig flott! Skal bestille noen klær.
martaalise
martaalise,