treningsmusikk - sommer

For meg er musikk hellig på trening! Jeg får ikke trent noe bra uten musikk, og det kan heller ikke være hvilken som helst musikk. Det må være musikk som får meg til å gi det ekstra giret, som får meg til å ville trene litt mer, og litt mer. Er dere enig?

Nedenfor har jeg listet opp musikk som jeg hører aller mest på når jeg er ute å løper. Ikke det at jeg har gjort så mye ut av det i det siste, men noen turer har det blitt og sist for én time siden. Løpetur ble til gåtur helt i begynnelsen for jeg klarte å vrikke ankelen noe så jævlig. Har begynt å få farge på den... Og den verker som faen.. Men men.. Gikk forbi fengslet og satt meg ned på utsiktsposten. Ventet og ventet.. Ingen Audun. Men plutselig kom han. Fikk sett han 5 minutter før han måtte inn igjen.. Fineste gåturen selv om jeg har blitt skadet og satt i regnet i en time før jeg så han, haha.. Vi sa ingenting denne gangen, bare så på hverandre og smilte...

Sean&Bobo x A Billion Robots - YOU (Original Mix)

r3hab & quintino - freak

Deorro x Chris Brown - Five More Hours (Official Video)

Lucas & Steve feat. Jake Reese - Calling On You

ARMIN VAN BUUREN FEAT. JOSH CUMBEE - SUNNY DAYS

Hvilken sang MÅ dere høre på, på trening? Vil gjerne ha tips til flere :-) Bare ikke noe rap, please - haha! Var sykt lenge siden jeg hadde delt noe treningsrelatert innpå her, så nå var det på tide. Det er jo langt i fra en treningsblogg, men er greit å tipse litt av og til!
________________________________________________________________________________

Nå skal jeg gjøre meg klar til en liten roadtrip med Therese. Hun skal gjøre stand up i dag, så jeg joiner! Må også rekke butikken innen det for jeg må kjøpe noen kasser. Har tatt utav sykt mye klær fra walk in. Dritt lei av at det henger så mye jeg ikke bruker der. Skal også selge en del, så bare legg meg til på snapchat; martalise - legger ut ting der først :-)

(bildene er funnet på pinterest. com, også har jeg laget collage ut av de)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Linnhege
Linnhege,
Takk for tips! 😊 Akuratt nå hører jeg mye på "summer days -milow" og "despacito - luis fonsi", når jeg trener. blir aldri lei 😜
nouw.com/linnhege