Treningsmotivasjon, hvor er du?

Etter at vi hadde sett episoden min i går, dro vi til Hove for å gå en rask tur. Det er så rart, for med en gang det er dårlig vær, så er jeg veldig lite samarbeidsvillig når det kommer til trening. For to uker siden og bakover var jeg sykt flink å trente 5-6 ganger, og det holdt i mange måneder, men så dro vi til Bergen og da ble det maks 2-3 økter i løpet av uken. Nå som vi er kommet hjem merker jeg at dørstokkmila er så lang som den aldri har vært...

Når jeg hadde stor treningsmotivasjon for noen uker siden så kunne jeg ikke skjønne de periodene hvor jeg har hatt dårlig motivasjon slik som nå. Jeg kjenner liksom ikke igjen meg selv. Og nå som jeg har lav motivasjon skjønner jeg ikke hvordan jeg fikk så stor treningsmotivasjon, haha :-) Husker mange av dere spurte meg hvor motivasjonen min kom fra og det beste svaret jeg hadde var været. Men nå som været ikke samarbeider, så gjør ikke jeg det heller. Har bare lyst til å være inne..
Men Audun fikk meg med i går og vi startet turen med pissregn, så kom solen i 10 minutter før det begynte å regne igjen, haha :-) Etter turen gikk vi hjem å så ett par episoder med Bloodline. Har dere sett den serien? Den er på Netflix. Vi er på sesong 2 og selv om den har fått lav score på Netflix, så er den verdt å se!

I dag er Audun inne i Oslo å ordner med leiligheten min. Han er så snill som gjør det for meg! Han skal også inn på møte med bokforlag. Sykt spennende :-)

Er ikke Hove vakkert?

Audun fikk dét bildet da! Omg 😍

Men over til treningsmotivasjon.. Er det noen som er der jeg var for noen uker siden, som kan smitte meg tilbake? Sommeren er jo til å trene masse utendørs! Det er til og med på min topp 10 liste over hva man må gjøre i sommer :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
har sett alt av Bloodline, den er så bra den serien! skjønner ikke hvorfor den har fått så dårlig..
martaalise
martaalise,
Åhh allerede? Jeg har to episoder igjen så er jeg også ferdig!
nouw.com/martaalise