Trening på ferie

Hei dere! Det går litt i ett her nede men jeg kan ikke si at vi gjør spesielt mye, haha :-) Vi ligger å soler oss, går turer, svømmer og sover siesta.. Og plutselig er det kveld og da skal vi gjøre oss fine til buffé og show! I går hadde vi et skikkelig bra show på hoteller her! Beste hittil.. Men før den tid spilte vi tennis og jeg lovte å fortelle dere hvordan det gikk..

Vi spilte tennis fra 09.00-09-45 og det gikk strålende. Banen var en del mindre enn vanlig men helt ideelt for meg som aldri har spilt noe særlig tennis. Tror ikke vi hadde fått til så mye spill om vi hadde hatt svær bane. Det ble Audun som stakk av med seier, selv om vi ikke holdt telling. Men han tok de fleste ballen som kom i hans retning, mens jeg løp frem og tilbake og tok annen hver, haha :-) Jeg klarte også å smelle ballen over det høye gjerdet ett par ganger.. Så ble noen turer ut av banen for Auduns del, 😂 Skikkelig god trening og vi var helt gjennomsvett når vi var ferdig. Passet bra med frokost og svømming etter det for å si det sånn!

____________________________________________________________________________________________________

For oss er det veldig viktig å bevege oss på ferie siden vi drikker øl og koser oss ekstra, så her er vår treningsplan i syden;

lørdag:

2 timer gåtur i nærområdet

søndag:

20 lengder svømming + 2 timer gåtur

mandag:

45 min tennis

tirsdag:

1 time gåtur på stranden

onsdag:

aerobic 30 min + 1 time tennis

torsdag:

20 lengder svømming + 1 sykling

fredag:

1 time gåtur på stranden + 20 lengder svømming

- sporty boyfriend -

Nå sitter vi på kafeén her på hotellet. Vi har akkurat gått en lang runde på stranden og da søkte vi tilflukt i skyggen. Om litt skal vi opp til bassenget og legge oss på deilige solsengene. De er så myke og store at man sovner med en gang hodet treffer puta..

Oppdaterer dere snart igjen!😘

____________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Unni
,
Bra å holde deg litt i aktivitet! Selv når man er på ferie!
martaalise
martaalise,
ByNorin
ByNorin,
Tennis er jo kjempegøy, og ikke minst god trening!
nouw.com/bynorin
martaalise
martaalise,
Helene
,
Tennis er utrolig gøy og bra trening!😄 Så flinke dere er!
martaalise
martaalise,