trening; mål og plan

I dag har jeg latt det gå lenge før jeg oppdaterte her. Jeg har prioritert noe helt annet; å bli bedre! Audun er forsatt litt småsyk og dårlig men jeg tror det har hjulpet med alt vi har gjort i dag. Vi har vært på en 10 km tur ute i det fine (og kalde) været også har vi gjort yoga i 35 min. Etter en deilig og varm dusj følte vi oss så mye bedre! Om litt skal Audun handle ett par ting også skal jeg lage taco til oss. Gjett om vi savner taco! Så lenge siden sist og vi pleide å ha det så ofte før...

Her er litt bilder fra treningen på torsdag. Denne uken har vi trent 5 dager! Blir nok en liten yogaøkt i morgen også. Vi er så flinke! Og det er deilig! Jeg er aldri flink til å trene når vi er bortreist, men det er det fine treningssenteret på hotellet vi bodde på. Om man skal ha en sporty get-away i Oslo er Comfort Børsparken det beste hotellet å bo på! De har virkelig alt!

Haha. Denne likte jeg så godt! Det er veldig sant! :-)
Haha, vi måtte ta noen kule bilder i mellom slagene. Jeg ble så svett etter en time her nede. Vi løp litt, trente styrke og på slutten gjorde vi kettlebell-øvelser som jeg kjenner enda. Spesielt rundt rumpe/lår området. Tydelig at vi brukte muskler som jeg ikke har brukt på lenge.. Burde kanskje ta frem min egen kettlebell å gjøre litt før/etter yoga-øktene mine.

Siden det er lenge siden jeg har delt min ukesplan for treningen min så vil jeg gjerne gjøre det nå for neste uke. Føler jeg ikke alltid trenger en plan, for jeg får trent omtrent hver dag, men med en plan så blir jeg litt mer kreativ og får en mer variert trening. Blir fort kun løping eller kun yoga som det har vært i det siste.. Så her er den;

Som dere ser, så har jeg lagt inn ekstra med trening neste uke. Kan hende jeg tar en ekstra dag fri men jeg må se an formen. Jeg har i hvertfall bestemt meg for å ha en skikkelig treningsuke for det har jeg hatt en god stund nå og jeg trives best de dagene jeg har fått trent. Man må lytte til kroppen og kjenne etter hva som er rett for en selv, er dere ikke enig? :-)

Jeg kommer nok til å slite litt på de dagene vi ikke skal gjøre yoga. Synes det er vanskelig å trene noe annet for jeg er så hekta på yoga. Men er redd jeg blir lei om jeg ikke begynner allerede nå å bytter litt på. Vi er kommet til dag 21 i yogachallengen og jeg kan ikke tro at det bare er 10 dager til den er ferdig. Gruer meg.. Hva skal vi gjøre da? Jeg må ha en fast plan å følge. Mye gøyere da!! Om dere vil slenge dere på, så kan dere søke opp "Yoga with Adrienne" på youtube. Jeg er på Revolution-challengen akkurat nå :-)

Men nå skal jeg runde av.. Håper dere få en deilig og rolig lørdag! Sender dere masse klemmer :-) Vi blogges om litt...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Veronicabt
Veronicabt,
Lykke til med trening! Er selv låst fast i en situasjon der jeg kun får trent mage + en rumpe/bakside lår øvelse. Med en kneskade og en rygg som legene ikke har funnet ut av enda, er det noe vanskelig å trene variert. Jeg er så dritt lei, for jeg kan ikke legge press på kneet, som vil si at squats etc er uaktuelt... Da ender jeg bare opp med et blått og hovent kne som jeg ikke kan gå på. Jeg er vandt med å jogge masse, så begynner å bli veldig rastløs og sjalu på alle som kan jogge, haha :p Dere er kjempeflinke!
nouw.com/veronicabt
martaalise
martaalise,
Åh så kjedelig med skade... 😟 god bedring!
nouw.com/martaalise
Marte
,
You go girl!
Hege Kristin,
så flink du er 😃 god helg til deg <3
hegekristin.blogg.no
martaalise
martaalise,
Helene
,
Dere er så utrolig flinke❤❤