Trenger modeller til en musikkvideo

Hva er det som får folk til å tro at jeg vil spille inn en musikkvideo/pornovideo? Jeg har aldri spilt på sex, og det klarer jeg nok ikke om jeg vil engang! Dette var det som møtte meg da jeg åpnet mailen min i dag:

Første mail jeg får i forbindelse med bloggen ble dette. Vet ikke om jeg skal le eller grine, men jeg hadde jo håpet noe annet. Ha,ha.

Hva svarer man på det? Jeg prøvde så godt jeg kunne å være høflig, men jeg synes det var vanskelig. Hadde egentlig lyst til å spørre ham; Hva slags type er du?

Men ingenting vondt ment til han som har sendt mailen. Om det er kødd eller alvor, jeg er smigret, overrasket + at han ga meg noe å skrive om. Så takk til deg, herr lapdance, men; Beklager, den eneste som er i nærheten av å få lapdance av meg er Audun ♥

Ellers er jeg 60.plass på blogg.no. Æææh, nå ble plutselig statistikk - veldig morro. Men bare når jeg er på "topp" altså... Ha,ha. Hadde litt over 1400 forskjellige lesere i går, helt sykt at så mange gidder å gå innpå for å se eller lese min blogg :-D Det smigrer meg myyyye mer enn tilbud om lapdance, bare så dere vet det :-D Nå skal vi ut å spise her i Risør og bare nyte det fine været som er her ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer