Trenger du å leie en leilighet sentralt i Oslo?

Lillesøsteren min vil gjerne leie ut leiligheten sin i Oslo. Hun skal nå flytte hjem til Bergen og trenger at noen tar vare på den fine lieligheten hennes. Denne er forresten helt lik min, bare i blokken ved siden av.

Utdrag fra Finn.no:

Hei!

Jeg leier ut min fine og lyse leilighet på 45 kvm med to rom. Bygget er nytt i 2012 og ligger nært Gamlebyen, rett over Operaen og nedenfor Ekeberg. Det er et busstopp rett utenfor og trikk 3 min unna. Det er bare 2 busstopp til Bjørvika og 4 stopp til Oslo S.

God og moderne standard, veldig god planløsning, møblert, tv, vann, fyring og internett inkludert. Oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel følger også med. Leiligheten ligger i 7 etasje (det er så klart heis i blokken) og har egen balkong. Den har et stort soverom med masse skapplass, åpen stue og kjøkkenløsning, gang + et bad. Du finner en stor Kiwi butikk 4 min unna og søndagsåpen Bunnpris 2 min unna.

Rett ovenfor er Ekebergs flotteste turområde for spreke og naturkjære folk. Det er også en helt ny barnehage 20 meter unna blokken. Hyggelig og familievennlig området med stor uteplass, platting hvor man kan sole seg på sommeren, sittegruppe osv. Det er også stort søppelrom og mulighet for å sette syklene i skur.

Leiligheten passer perfekt for en person eller ett kjærestepar.
Månedsleien er på 15 000 kr + forskudd for strøm 500 kr. Det betales en måneds depositum før innflytning.

Det er mulig for parkeringsplass i lukket anlegg for bare 1000 kr ekstra i mnd.
Leiligheten leies ut fra 18.juli. Ta kontakt om du ønsker visning!

​Om noen av dere er interesserte så send gjerne en mail til meg også setter jeg dere over til kontakt hos min lillesøster. ❤ mail: martaalisee@gmail.com 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig fin leilighet 😊 men er nok i det dyreste laget for en student haha, men veldig fin 😊
martaalise
martaalise,
Hehe ja, passer nok bedre for par 😃
nouw.com/martaalise
Robin Garrett
,
Hallo,

   Leter du etter lån? hvis ja, kontakt: loancompany128@gmail.com
  for mer info hvis interesserte ja svare tilbake
så fort som mulig..

Takk
  fra Harry Robin