Trender jeg hater

Noe av det kjekkeste jeg vet er å gå i byen i Oslo eller andre storbyer når jeg reiser. Det finnes så mange forskjellige individer og så masse rare og morsomme personer. Det er kjekt å se noen som ikke er lik seg selv og jeg stusser ofte over hvorfor noen vil gå med slike klær eller tilbehør. Men gøy er det. For noen er kanskje jeg med kjole, ringer i ørene og høye sko "weirdoen" og sånn er det. Smaken er som baken. Her er i hvertfall trendene jeg hater.

Verdens styggeste sko - Hvorfor ble disse plutselig trendy? Stakkars føtter som blir utsatt for disse. Ser ut som helsesko eller sko til å gjøre rent i hagen med. Er det noe du aldri kommer til å se meg gå med så er det disse! Crocs er til og med finere...

Piercing alle veier - Noe mer usjarmerende og eklere skal du lete lenge etter. Hvorfor vil noen se ut som en okse? Vi fikk en servitør i Danmark med ring gjennom nesen. Mistet matlysten og kommer ikke tilbake dit. Ringer og hull hører ikke til i ansiktet.

Hårfarger - Hva skjedde med å ha litt klasse? Hvorfor vil noen ha regnbuen i håret? Blått, rosa, lilla og grønt hår. Skjedde med blondt, rødt og brune naturlige farger? Skjønner at det er kjekt med forandringer, men jeg forstår ikke hvorfor noen vil ha det til å se ut som et malingspann har bombandert håret. Og verste av alt; mange av de her jentene blander det blåe håret med bunaden.. Det må være det styggeste synet. Om du ikke skal spille i en musikkvideo eller stå på en scene så forstår jeg ikke hva som er så fint med dette...

Hår under armene - Damer skal ikke ha hår under armene.. Skjedde med å være feminin og vakker? Ja, jeg har så mye dritt på dette punktet..

90 tallet - Hvorfor kom dette 90 talls halsgreiene tilbake? Husker jeg hadde det i svart og all slags farger kun fordi alle andre hadde det. Syntes det var stygt da og synes det er enda styggere nå.

Vet ikke hva disse skoene heter - men vil ikke vite det heller. De var mye mer trendy for ett par år siden men ser enda jenter som går med disse.

Hvilke trender hater du?

Marta Alise

Liker

Kommentarer