tre alkoholfrie sommerdrinker

I går mellom Moysand og kosekveld, så hadde jeg det skikkelig gøy her hjemme alene. Jeg laget drinker uten alkohol til bloggen! Supergode, sunne og herlige :-) Disse må dere prøve om dere skal på jobb dagen, ikke vil drikke etter eller er gravid! Og til dere som synes det er kjedelig med alkoholfriedrinker; i feel you! Derfor har jeg skrevet hva dere skal tilføre om dere vil ha litt booz :-)

- serveringsbrettet finner dere her -

TIPS: Ta glassene i fryseren 1 time før du skal servere, så får du iskalde drinker til varme sommerkvelder ;-)

MINT TEA-TONIC

Sett på vannkokeren med 5 dl vann. Legg tre teposer med mintsmak oppi sammen med vannet og la de ligge i 15 minutter i en kopp. Sett koppen i fryseren i en halvtime slik at det får bli avkjølt. Ta 10 isbiter i en pose og knus dem med en kjevle slik at du får knust is. Sett frem en kopp og fyll den med den knuste isen. Hell oppi 2dl av teen når den er blitt avkjølt og tilfør Sprite opp til kanten av glasset, 1 ss sitronjuice, 10 mynteblader, tre limebåter. Husk å skvis limebåtene oppi først ;-)

Alkohol: tilfør ett shottglass med vodka/gin og rør godt.

WATERMELON PUNCH

Skjær opp en vannmelon i to. Skjær utav kjøttet og kjør i blenderen sammen med 1/2 pose frosne jordbær og 1 dl limejuice. Tilfør gjerne 2 ss sirup om du har. Jeg bruker agavesirup som jeg har kjøpt på helsekost. Pynt med jordbær, lime og mintblader :-)

ALKOHOL: 1 dl rom oppi blandingen når du blender

MARGARITA SLUSH

Kjør 10 isbiter, 1 dl bringebærsaft (Funlight) i en blender sammen med juicen fra en halv sitron. Det blir en utrolig kul og god slush-konsistens av den. Ta en halvlime og skvis den langs kanten på et glass. Hell salt og chili på et fat og bland. Ta så glasset og dypp det i blandingen slik at du får en kul kant med chili og salt ;-) Det er veldig typisk på en margarita-drink ;-) Hell så blandingen fra blenderen oppi glasset og server med en båt lime som pynt :-)

ALKOHOL: 1-2 shotglass med tequila oppi blandingen når du blender.

Håper dere vil prøve! De var sykt gode :-) Spesielt vannmelonen! Slushen skal jeg lage meg i kveld for den tok virkelig bort søtsuget!

____________________________________________________________

snapchat: martalise


(INNEHOLDER ANNONSELINKER)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Nå fikk jeg lyst på 😉
nouw.com/frulea
Jeanette
,
De så gode ut 😍 hvis du noen gang skal legge ut flere drink oppskrift, ønsker jeg meg en der man ikke må ha blender. Jeg har kun stavmikser 😄
martaalise
martaalise,
Hehe ja 😃 det skal jeg huske! Den første er veldig god og den er uten blender da 😉
nouw.com/martaalise
Fredrikke Gustavsen,
Ahhh, så mye digg! Du tar sååå fine bilder 😃
www.fredrikkegustavsen.blogg.no
martaalise
martaalise,
Takk Fredrikke 😊
nouw.com/martaalise
51sundays
51sundays,
De så skikkelig gode ut 😊 Skal prøve ut alle sammen tror jeg. Jeg er verken gravid eller trenger å dra på jobb men av og til er det greir med alkoholfrie alternativer uansett synes jeg 😊
nouw.com/51sundays
martaalise
martaalise,
jaa 😃 så bra at du synes det!
nouw.com/martaalise