Trappetrening på en mandag + tips

Hei dere! I går hadde jeg som sagt en ganske dårlig dag og det hele startet i løpet av treningsøkten. Følte jeg ikke klarte å prestere like bra som forrige uke og alt var bare dritt. Man skal jo bli bedre, ikke dårligere, ikke sant? Kanskje dagsformen min var generelt dårlig.. Håper den er bedre i dag! For vanligvis synes jeg trappetrening er kjekt, i hvertfall nå om sommeren... Nedenfor har jeg laget en liten liste i tilfelle dere vil prøve dere på en liten trappeøkt :-)

- tips til en god og effektiv trappetrening -

____________________________________________________________________________

1. Gå en tur før du starter å hoppe i trapper. Det er så mye deiligere å hoppe når man er litt varm.

2. Ha på deg komfortable klær. Sport BH anbefales på det sterkeste!

3. Bytt på å løpe opp, hinke og hoppe med samlede bein. Det blir kjedelig om man gjør det samme hele tiden. Variasjon er nøkkelen om man ikke skal gå lei.

4. Ha med deg masse vann! ALLTID!

5. Tren sammen med noen! Trappetrening kan bli kjedelig uten en partner!

Treningsøkten varte i 2 timer i går. Vi gikk en liten tur som oppvarming, hoppet i ca 40 minutter også gikk vi en omvei hjem for å få en ekstra tur. På turen har vi alltid styrketrening - albue mot motsatt kne 100 ganger x 2. Men Audun gjør det dobbelt så mange som meg! Sykt tungt.. Vi har faktisk faste strekninger på turen hvor vi gjør ett sett også en annen strekning når vi gjør sett nr 2!

jump, jump, jump

Etter treningsøkten i går lagde jeg deilig middag til oss. Jeg laget indrefilet, min egen mangosalat med to forskjellige soppstuinger og blomkålpure. Gjett om Audun var fornøyd? ❤😃

Nå skal jeg lage til innlegg for resten av dagen. Vi har en liten nyhet å avsløre! Stikk gjerne innom om en liten stund! Gleder meg til å fortelle dere :-)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lully
Lully,
ha en fin dag!
nouw.com/lully
Guro
,
Kan du lage ett innlegg med oppskrift på soppstuingene?
martaalise
martaalise,
Seff 😄 tenkte å ha høst oppskrifter snart 😉
nouw.com/martaalise
Gland
,
Supre bilder!
Helene
,
Så utrolig flinke dere er!😊
martaalise
martaalise,
Prøver 😈 ble cockies i går da. Så den detoxen går til helvete 😂😂
nouw.com/martaalise