Torsdagens store prosjekt

Vasking av sminkekoster? Hvor ofte er dette normalt?

Jeg liker å vaske de en gang i blant, spesielt når det er ny årstid. Er dette for sjeldent? Jeg synes det er en helvetets prosess med all tørking og vasking. Jeg er ikke den som har egen såpe/shampo til sminkekostene mine, så mye betyr de ikke for meg dessverre. Jeg bruker en blanding av castorolje og kokosolje også vasker jeg de etterpå med vanlig shampo og lar de tørke. Samtidig pleier jeg å vaske sminkepungen min men denne gangen har jeg en ny en, har endelig funnet en som er gjennomsiktig!

Er du like enkel som meg så kan du følge steg for steg her:

♥ Vask sminken din med jifspray og papir. Her har jeg tatt med all hverdagssminken min som skal i sminkepungen. (De flaskene i bakgrunnen er ikke en del av det)

♥ Bland en ss castorolje og en ss kokosolje i en stor skål med glovarmt vann. La det ligge ett par timer. Disse to produktene gjør hår veldig mykt.

♥ Skyll godt børstene i varmt vann for å deretter legge de i en skål med glovarmt vann og shampo. (Jeg brukte min vanlige shampo.)

♥ Lar de tørke til neste dag.

Dagens store utfordring!

Audun er ute hos en kompis å hjelper han med noe hogging av trær mens jeg sitter her veldig komfortabelt å blogger. Nå skal jeg hive meg rundt å lage middag til meg og Audun. Jeg har blitt inspirert av en rett jeg fikk på restaurant en gang i Oslo; noe scampi med grønnsaker. Men jeg har ingen oppskrift. Så da gjør jeg det jeg liker best; eksperimenterer meg frem. Om noen har noen tips; skrik ut!

Marta Alise

Liker

Kommentarer