TOPP 10 - TYPE GUTTER VI JENTER MISLIKER

I dag har vi sittet å mekket et litt morsomt, men HØYST nødvendig innlegg. Har fått litt innspill fra søsteren min, et par venninner og Audun faktisk! Haha! Håper det når mange gutter der ute, slik at flere blir bevist på sine utrolig irriterendes mangler og dårlige oppførsel! Kanskje noen av gutta får svar på hvorfor de er singel etter de har lest dette? Haha. Vi har vel alle forskjellig smak på hva type gutter vi liker, men tror flere av dere kjenner dere igjen. Enten er dere han som jeg nevner eller så er dere hun som har blitt utsatt for et par av de! Dere må gjerne dele! Fortell meg gjerne om jeg har glemt noen ;-)

Gutter som endrer personlighet når de er med andre

Tror de fleste jenter vet hva jeg snakker om. Gutter som er veldig pusete og søte hjemme, men med en gang kamerater eller andre er tilstede så blir han verdens tøffeste person som bare er drittlei kjærestelivet og er litt for kul for seg selv. Også har du de som skryter seg selv oppi skyene og fremstiller seg som en helt annen person enn det de er.

Gutter som skal ha hovedrollen gjennom hele showet

De har vært med på alt, sett alt og vet alt! Har du opplevd noe stort og vil fortelle dette så; først avbryter han deg også har han gjort det samme som deg, bare mye bedre eller mer spennende! Har du skutt en elg, har han skutt 10! Og det var gjerne i blinde også! Disse guttene har også en tendens til å lyge noe helt jævlig. De skal snakke og fortelle, og når du først får plass til å si noe og har noe spennende å komme med, så følger de ikke med!

Uforutsigbare gutter

De guttene som ikke svarer på meldinger før det har gått 10 timer. De ringer ikke tilbake. Plutselig driter de i deg og plutselig tar de kontakt og vil være med deg. Du vet aldri hvor du har de, de bare er der når det passer dem. Du går gjerne å venter, sjekker mobilen din litt for ofte men de bryr seg innerst ikke om deg. Mange av disse guttene er typiske players. De mest useriøse og verste du finner der ute. De skal helst pule mest mulig, og flest! De har gjerne en liste og er veldig stolt. De lyger og behandler deg dårlig, men kan plutselig være sykt sjarmerende og love deg alt mulig.

Gutter som sitter å kommenterer andre jenter når du er tilstedet

Ja, det finnes andre vakre og pene jenter, og vi forstår at dere har øyne og tenker deres tanker. Men ikke del det med oss. Om Shakira hadde kommet på TV og Audun hadde kommentert hvor sexy hun var eller ett eller annet piss, så hadde jeg for det første følt meg jævlig dårlig, for det andre hadde jeg følt meg som bare en av kompisene hans, og for det tredje hadde jeg klikket. Ikke ta fra oss selvtilliten, gi den til oss!

Gutter som snylter

Vi har vel alle vært borti de som er der dagen og natten lang uten å bidra med en dritt. De bor ikke hos deg, men de er der nok til å kunne bidra med en klesvask eller å fylle opp kjøleskapet en gang i blant. Men dette gjør de ikke!

Gutter som setter deg på andre plass

Du kommer etter kompiser, øl og jobb. Jeg synes det er viktig at vi jenter får være første prioritering av og til. Personlig forventer jeg dette 24/7.

Gjerrige gutter

Jeg er litt av den tradisjonelle typen og synes det er litt sjarmerende at Audun betaler når vi er ute å spiser. Men jeg bidrar jeg også, på min måte! Men så har du de guttene som betaler akkurat på kronen og de skal ikke betale noe over. Kostet sitronen 4,75 kroner, ja da ber de deg gjerne om 2,50 kroner! Og har du lånt en 50 lapp forrige gang dere var på kino, så skal de ha den tilbake med en gang og maser helt til de for den... - Selv om dere har vært sammen i flere måneder! Vi jenter liker å bli gjort litt stas på, sååå; sett pris på oss og vis oss at vi er verdt noe!

Gutter som er mer feminine enn oss.

Vi bruker sminke, steller håret og går med kjoler. Sminke er ikke for dere gutter! Vi liker at gutter er stelt, men de skal være menn og barske! Og de skal IKKE bruke lengre tid enn oss på badet!

Mannssjåvinister

De kan ikke åpne en dør for deg, bære noe for deg eller gjøre noe som helst form for tjenester for deg. De vrir likestillingen om totalt! Alt sånn gentlemen-oppførsel forsvinner ut av boken for de skal være så likestilt. De overdriver kun for å slippe å gjøre noe for deg, men samtidig mener de at du hører til på kjøkkenet og du skal helst ikke forstyrre han når han ser kamp og drikker øl.

Skitne gutter

De som lukter svette, ikke dusjer på flere dager og har belegg på tennene. Vi vil ha rene og pene gutter! Og dere som snuser og bare lar det renne snussaft nedover tennene deres mens dere prater med oss - ÆSJ, SKAM DERE!

Likte dere innlegget eller kjenner du deg igjen? Del gjerne innlegget til dine venner!

Jeg har tidligere skrevet "5 TYPER GUTTER VI JENTER ELSKER" og den kan dere lese HER.

Følg meg gjerne på facebook for flere oppdateringer HER.

(Bildene er fra Pinterest.com)

Marta Alise

Liker

Kommentarer