Topp 10 - Ting å gjøre i helgene

Jeg og Audun er kjempe flinke til å finne på ting. Vi kan være barn i det ene sekundet også kan vi gjøre noe litt mer seriøst i det andre. Vi er også veldig spontane, gjør mye forskjellig og bryr oss ikke så veldig mye om hva andre synes. Det er så deilig å ha en morsom og like gærn kompanjong som meg selv! Nå er det helg og da synes jeg alle kan være litt kreative og gjøre noe vi ellers ikke gjør i helgene :-)

Her har vi laget et lite innlegg om 10 ting å gjøre i helgene uten den klassiske: bowling og kino eller drikke seg drita!

♥ Nintendo - Alle minnes vel den legendariske Nintendo 64 med Super Mario Bros I, II og III. Ta frem sakkosekken, kjøp inn litt godteri og vær litt barn igjen!

♥ Skøyter - Wow, vi skøytet litt hjemme i Bergen i juletider. Det var vanskelig men absolutt god trening og koselig aktivitet. Rakk ikke mange runder rundt banen før jeg kjente det i rumpa. Romantisk helt til man faller oppå hverandre med skøytene i været, haha.

♥ Lage mat sammen - Inviter venner, kolleger eller kjæresten til å lage et deilig måltid sammen. Lag noe dere aldri har laget! Jeg elsker å utforske med smaker fra hele verden. Hjemmelaget tortillas til taco, tapasretter, hjemmelagede vårruller, indiske retter, sushi mm. Det er masse rart og spennende i de utlandske butikkene i byen som selger akkurat det du trenger for en eksotisk rett!

♥ Bli kjent med byen din - Utforske byen du bor i, er det noe museum, bakgater, resturanter, butikker eller turstier dere aldri har besøkt? Eller skjuler det seg spennende historie i akkurat din by? Ta med kamera og lek turist!

♥ Hjemmelaget spa - Start på kjøkkenet. Ta frem sukker, honning, olivenolje, havsalt, banan, havregryn, kaffe, avokado. Lag dine egne ansiktsmasker og kroppsskrubber. Ta på deg maske, agurker på øynene og nyt litt musikk mens skrubben fikser huden. Du vil føle deg superfresh etterpå og de er minst like bra og gir like mye som de dyre produktene man får kjøpt i butikker og apoteker.

♥ Tur - Kom deg ut på gåtur eller sykkeltur med venner eller kjæreste. Dann et turlag i nabolaget! Pakk matpakken og kle deg godt! Finn løyper du aldri har vært i før. Det er så mye deiligere å slappe av når lørdagskvelden kommer når man har vært på en tur.

♥ Svømmehall - Dette er det beste tipset jeg har. Jeg og Audun svømmer aldri mindre enn to ganger i uken og det er så herlig å trene i vann. Litt annerledes og deilig avveksling fra treningssenteret.

♥ Bingokveld - Dra på bingokveld! Ta med deg venner på bingokveld eller arranger en selv. Det er så morsomt, men dessverre avhengigskapende, så vær forsiktig! Vi spilte litt på hotellet noen kvelder i Spania, da skjønte jeg at andre er blakke fordi de spiller Bingo. Man er jo så nær å vinne hver gang, så man må bare spille en gang til...

♥ Bakekveld - Arranger bakekveld eller ha en magestor bakekveld for deg selv. Bak muffins, kake og boller. Frys ned det som ikke blir spist, så har du alltid en liten godbit i frysen om du blir litt fysen en kveld ;-)

♥ Lag ditt eget kunstverk - Jeg elsker å male, men jeg suger. Haha. Det er jo så gøy å klæsje på med farger å gjøre hva man vil. Vi handlet inn et lerret og noe akrylmaling på IKEA, billig og morsom tidsfordriv på en søndag. Vi malte alle steder vi gjerne vil besøke sammen. Kunstverket henger på soverommet.

Har du noen tips til hva vi kan gjøre i helgen?

Marta Alise

Liker