Topp 10 - jentefilmer

Tidligere har jeg skrevet om topp 10 filmer men her er mine topp 10 jentefilmer. Nå som det nærmer seg helg så er det sikkert mange som skal på jentekveld! Absolutt, my guilty pleassure! Klassiske jentefilmer som jeg har sett år etter år som jeg aldri blir lei av. Skal jeg ha noe lett og morsomt å se på ser jeg alltid en jentefilm. og da gjerne en av de typiske som jeg så på jenterommet når jeg var "liten".

Good feel movies som passer til jentekvelder:

♥ Alle elsker Mary - Ben Stiller spiller nerden som aldri kom over highschool forelskelsen Mary. Mary spilles av den flotte og pene Cameron Diaz som alle blir forelsket i. Alle som hun møter på sin vei blir forelsket og vanskeligere blir det for nerden å vinne hennes hjerte og oppmerksomhet. Utrolig morsom komedie som passer for alle!

♥ Freaky friday - En rebelsk tenåring og en streng mamma som aldri kommer overens eller blir enig om noe plutselig bytter kropp og må sette seg inn i den andres liv. Sjarmerende og morsom film som jeg har så gode minner med. Husker meg og mamma gikk på kino å så denne. Selvom det bare er en komedie så lærte jeg så mye av den og vil tro at de fleste som ikke har vært så enkel i tenårene vil kjenne seg igjen!

♥ Alt en jente kan ønske seg - Amanda Bynes, min tenårings forelskelse! Jeg digget henne og alle filmene hun spilte i. Alt en jente kan ønske seg handler Daphne, en helt vanlig jente i New York som alltid har lengtet etter å ha en far i livet sitt. Plutselig en dag får hun vite at hun har en far i England. Hun setter seg på første fly i håp om å få bli kjent med han. Daphne får treffe sin far som ikke visste at han hadde en datter. Han skal stille til statsministervalg og lever et veldig adelig liv, noe som er utrolig utfordrerne for Daphne som egentlig er en helt vanlig jente.

♥ Shes the man - Denne filmen er så morsom og jeg ler like hardt hver gang! Amanda Bynes har hovedrollen i denne filmen også, hun er fantastisk! Filmen handler om en guttejente som er utrolig flink i fotball men som ikke får delta i en cup nettopp fordi hun er en jente. Hennes bror rømmer landet for å spille i band og da ser hun muligheten til å dra på college og gi seg ut for å være han. Alt for å spille fotball! Hun spiller like bra gutt som jente, og det digger jeg!

♥ Bridesmaids - Denne filmen er ikke bare morsom, den er hysterisk! Dette er absolutt en av mine favorittfilmer! Annie er en dame i slutten av 30 årene som har mistet bakeriet sitt, lever i et kollektiv og har blitt dumpet av kjæresten sin. Bestevenninnen hennes skal gifte seg og Annie får være forlover. Desverre for Annie har bestevenninnen en annen venninne som også vil ta den plassen og det takler Annie dårlig. DU MÅ SE DENNE!

♥ Mamma mia - Jeg elsker ABBA musikken, og jeg elsker denne filmen. Fantastiske Meryl Streep spiller hovedrollen og hele filmen befinner seg på en øy i Hellas. Datteren hennes skal gifte seg og stresser med hvem som skal følge henne ned alteret. Hun inviterer 3 potensielle menn til bryllupet for å finne ut hvem hennes far er. Forholdet mellom mor og datter er så spesiell og fin i denne filmen og musikken er fantastisk! Se filmen og syng med! Jeg har vært i London å sett denne musikalen og det kan absolutt anbefales, den er like bra om ikke bedre enn filmen!

♥ Lovlig blond - Elle spilles av skjønne Reese Witherspoon. Dette er en film som lærer oss at vi ikke skal dømme andre utifra utseende deres. Elle er en veldig blond men også veldig smart dame som blir dumpet nettopp fordi hun er for blond og alle undervurderer henne. Hun kommer seg inn på Harvard og overbeviser alle at man kan faktisk være smart og pen.

♥ Miss undercover - Denne filmen handler om en FBI agent som må delta i en missekonkurranse for å stanse et terrorangrep. Hun er utrolig lite feminin, bryr seg ingenting om utseende og tror at missekonkurranser bare er for dumme jenter med store pupper. Hun må forvandles til en missedronning for at ingen skal avsløre henne. Jeg elsker denne filmen og Sandra Bullock er så fantastisk vakker!

♥ Sex and the city the movie 1 & 2 - Jeg husker forsatt den dagen jeg fant ut at det skulle komme Sex and the City film! Jeg elsker jo seriene, og filmene var fantastisk! Første filmer dreier seg om bryllupet til Carrie og Mr.Big og hvordan det har gått med de fire damene etter serien. Utroskap, flytting, familie, og barn. I den andre filmen drar jentene til Abu Dhabi, The New Middle East. Carrie møter en gammel flamme og Samantha har sex på stranden. Begge deler får fatale følger. Jeg har så lyst på en tredje film!

♥ Hvordan bli dumpet på 10 dager - Denne filmen er morsom og lærerik! Hvordan skremme vekk en fyr? Eller hva er det som gjør at han blir skremt? En journalist får oppdraget av å bli kjent med en fyr og utføre de klassiske feilene vi kvinner gjør som får menn til å dumpe oss. Jeg har sikkert sett denne filmen 10 ganger og den er like gøy hver gang!

Jeg må også nevne The devil wears Prada, Mean Girls, Prinsesse på prøve, Dear John, The Notebook, What happens in Las Vegas, Flashdance!

Marta Alise

Liker

Kommentarer