Topp 10 - Fest og morro

I dag er det lov til å ta seg en liten fest. Hva med å ta den helt ut? Arrangere noe morsomt og annerledes, som man vanligvis ikke gjør?

♥ Quizfest - Billig og morsom for store og små! Dann lag og ha en quizmaster. Quizmasteren lager spørsmål. Alle lag får hvert sitt lag til å skrive svarene på. Det laget med flest riktige får premie.

♥ Karaoke fest - Denne forutsetter at noen har singstar eller noe ala det. Karaokebar i byen? Syng hver sin gang og se hvem som treffer på flest noter. Kanskje du har en superstar i din vennegjeng? Jeg elsker å synge, men jeg er ikke flink, men det stopper ikke meg. Har jeg sjansen til å opptre, så griper jeg den!

♥ Trafikklysfest - Klein, barnslig og latterlig, men så gøy! Inviter vennegjenger fra hele byen. Oppfordre gjestene dine til å ta på seg den fargen som passer best til sivilstatusen. Rød representerer STOPP, jeg har kjæreste. Gult/oransje representerer KANSKJE, holder på eller har muligens noe på gang og grønt er: FRITT FREM! JEG ER SINGEL! Kanskje på akkurat din fest treffer noen hverandre?

♥ Temafest - Jeg elsker utkledningsfester. Hver sjanse jeg har til å kle meg ut griper jeg! Hva med å arrangere en bokstavfest hvor alle gjestene tar å kler seg ut som noe på forbokstaven sin? Jeg var mekaniker i min 18 års fest. Cowboy og Indianer, superhelter, kjendiser, american college, det er så mye! Pynt huset ditt med festens tema og oppfordre gjeste til å kle seg ut. Setter en ekstra piff på festen allerede fra første stund.

Fra halloween i fjor. Sminket begge to, tok på meg en gammel sommerkjole og brukte visne blomster! Så enkelt, men så gøy!

♥ Vin smaking/øl smaking - Arranger vin eller øl smaking! Inviter venner og be alle ta med seg en eller to vin hver. Finn frem bøtter til å spytte i, poengtavler og lek vin eksperter.

♥ Brettspillfest - Dette er min favoritt. Vi spiller mye brettspill i helgene, både med og uten en flaske vin. Det er så morsomt, eller ikke når jeg taper. Jeg har et forferdelig konkurranseinstinkt, noe som ikke gjør det like gøy å ha meg med alltid. Haha. Test kunnskapene til deg og dine venner med Trivial Puirsuit, se om dere kjenner Norge med det nye Norge-rundt spillet, eller dann lag og spill Party Alias.

♥ Konkurransefest - Arranger drink eller bakekonkurranser sammen med venner. For eksempel: Kjøp inn alt mulig fra bakehyllen. Legg forskjellige oppskrifter i en bolle også trekker alle hver sin. Den beste kaken får premie! Eller drinken ;-)

♥ Kurvfest - Dette er den beste løsningen om dere skal være mange. Alle tar med seg en eller to småretter til festen. Slik danner dere et godt og variert koldtbord. Ta med dere oppskrifter, del og bytt.

♥ Pakke fest - Denne ideen fikk jeg fra min svigermor. Hun kjøpte inn mange gaver fra billigbutikken TGR, så pakker man de inn og legger dem på bordet. Terningen trilles helt til en får seks. Førstemann som får seks får velge pakke og i den pakken må det være noe som man kan ta på seg. Terningen går på rundgang slik at alle får trille. Nestemann som får seks får velge en pakke. Slik går det helt til pakkebordet er tomt. Deretter skal man begynne å "stjele" fra hverandre, men KUN når man får seks.

♥ Pysjamasparty - Inviter noen få venner til overnattingsbesøk, ta på dere pysjamas som i gamle dager, bytt ut alkohol med boller og brus og se en morsom komedie.

Marta Alise

Liker

Kommentarer