tom for ord

I skrivende stund sitter jeg her hjemme med verdens rareste følelse. Jeg har en sånn forelskelsefølelse i magen samtidig som det knyter seg. Jeg grugleder meg til episoden på torsdag, virkelig. Men så har jeg fått så mange fine meldinger og kommentarer i dag at jeg ikke klarer å styre meg. Torsdag må komme fort og bli fort ferdig! Haha :-)

I dag har jeg vært med svigermor og Audun. Vi har endelig fått gjennomført den planen vi hadde planlagt i noen uker. Vi skulle egentlig gjøre dette forrige uke men så ble det utsatt. Det vi har gjort er at vi bestilte en sykt flink dame hjem til oss. Hun masserte oss her hjemme og ga hver av oss en time hver. Sykt deilig. Hun er virkelig den beste jeg har vært til! Om noen av dere bor i Arendal og trenger en massasjetime så må dere bare si i fra til meg, så skal jeg sette dere i kontakt :-) Anbefales på det varmeste!

Akkurat nå sier Audun at videoen min har hatt over 14 000 visninger på facebook! Wow! Så artig :-) Tusen takk til alle dere som deler, liker og kommenterer. Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg og hvor mye det har å si for episoden. For hvert likerklikk og kommentar som kommer på facebook, så ser enda flere det! Så, tusen takk! Jeg har så lyst til at produksjonen skal få tilbakemelding på at jeg har hatt gode seertall! Jeg har vært litt engstelig for det, skjønner dere. Jeg konkurrerer nemlig mot Bloggerne på TV2Livsstil, Stian Blipp Show på TV2 og premiere på Elven på TV3... Ahh jeg kunne faktisk fått en bedre torsdag enn denne, haha :-)

Men ja, jeg var visst ikke tom for ord likevel! Jeg har mye på hjertet og jeg gikk i hele dag og sa til meg selv "nå må jeg huske å blogge om det, og det, og det, og det!" - Men så sitter jeg meg ned på pcen også glemmer jeg litt. Nå har jeg fått sagt det viktigste i hvertfall.. (Tror jeg)! Visst ikke kommer jeg innpå igjen i kveld. Nå skal jeg i hvertfall ned på treningssenteret med Audun. Vi skal ta én time styrke og tidligere i dag hadde vi 55 min yoga! Det var sykt hardt men det er deilig å ta igjen litt trening. Ble hverken trening på søndag eller i går :-) Men nå må jeg legge vekk pc og hoppe i treningsklær! Følg meg gjerne på snapchat!

_____________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anette Sagesten
,
Gleder oss til å se dette på torsdag 😊
martaalise
martaalise,