To-do jule-liste

I dag er det under en mnd til julaften og jeg gleder meg så sinnssykt! Vet jeg har skrevet det siden tidlig november men julen er den fineste tiden på året. Men selvom det er min favorittperiode så er jo den også litt stressende. Så i år har jeg laget en to-do-list for desember mnd. Hvordan ser din ut? Min ser slik ut;

♥ Lage julegaver selv

Dette punktet er jeg nesten ferdig med. Eneste jeg mangler er en krans og den skal jeg prøve å få filmet slik at flere kan lage den. Jeg elsker å gjøre gavene litt mer personlige. I fjor kjøpte jeg gave til alle og lå ved en hjemmelaget i tillegg - så mye koseligere! I år gjør jeg det samme!

♥ Se julefilmer

Home Alone, Elf, Polarekspressen - åh som jeg gleder meg! Elsker julefilmer og i år skal vi se mange nye julefilmer som har kommet de siste årene. Holder meg selvfølgelig til de gamle også ;-) Min favoritt er Elf - såååå morsom!

♥ Pynte til jul

Dette punktet er det jeg liker best men som jeg kanskje går glipp av i år for vi ikke har noen steder å bo.. Får håpe vi får en leilighet før jul slik at jeg kan pynte litt, visst ikke får jeg be svigers om å holde av noe pynt til vi kommer :-) Juletreet må vi i hvertfall få med oss.

♥ Høre på julesanger

Kurt Nilsen og Tone Damli! Jeg elsker julesangene deres, spesielt de på norsk. Har allerede startet å høre på julesanger.. I år skal vi faktisk på Kurt Nilsen konsert i Oslo, det har jeg alltid ønsket meg.

♥ Leke i snøen

En av mine største ønsker er at vi skal få snø til jul! Ikke helt optimalt med snø nå som vi flytter men til jul må den være her. Jeg elsker å lage snømann, ake og lage store igloer i snøen. Blir enda koseligere i år siden onkelbarna til Audun kommer ned.

♥ Drikke varm kakao og gløgg

Jeg elsker gløgg og det er ingenting som er koseligere enn å drikke en kopp gløgg, etter en lang dag ute i snøen

♥ Besøke Pepperkakebyen

Vi skal til Bergen 16 desember og da MÅ vi ta oss tid til å dra innom Pepperkakebyen. Har ikke vært der på noen år og det er jo så stas å gå se hva alle barna har laget. De er så kreativ! :-O

♥ Kjøpe julegaver

Jeg synes det er så koselig å gå på juleshopping når alle butikker og gater er pyntet! Gå å leie Audun, shoppe fine ting til familie og kle på seg med fin kåpe og fine støveletter - i love it!

♥ Spise pinnekjøtt

Jeg kan ikke forvente å få pinnekjøtt på julaften siden jeg ikke skal feire hjemme. Vet ikke hva tradisjonene er her nede, men når vi skal hjem til mamma skal vi spise pinnekjøtt - så da får jeg det behovet dekket! ♥ Jeg elsker pinnekjøtt!

♥ Pakke inn julegaver

Jeg elsker å gjøre det lille ekstra. Så selv om gaven ikke er av det dyreste slaget så liker jeg godt å gjøre mye ut av innpakningen. Lime på kongler, falsk snø, bånd, godteri osv.

♥ Gå med glitter

I desember er det lov å være litt ekstra glamorøs. Jeg skal bruke paljettkjolene mine, sminke meg litt ekstra (bruke øyenskygge, noe jeg aldri ellers gjør) og ha røde julelepper. Jeg er klar! Kanskje jeg skal prøve meg på den glittertrenden som florerer på nett!

♥ Bake pepperkaker og kakemenn

I fjor bakte vi alt for lite! Det eneste jeg rakk var litt kakemenn og kokosmakroner, også laget vi marsipan hos svigers. I år håper jeg at jeg får til både kakemenn, pepperkaker, kokosmakroner, lussekatter og mye annet godt.

Nå må desember bare komme ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer