Tips til høstbordet

God morgen alle sammen! Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger for innlegget mitt i går. Det er kanskje det raskeste innlegget jeg har skrevet men også et av de som beskriver mest hvordan jeg føler meg. I dag ville jeg skrive om noe litt mer koseligere. Vi skal ha middagsbesøk av svigers og jeg har pyntet høstbordet vårt. Dette høstbordet har ikke kostet meg noe. Det meste hadde jeg fra før av. De sorte brikkene fikk jeg i fjor, de er fra nille og de blomster brikkene i gull lagde jeg rundt juletider av doruller faktisk..

Både ananasen, bladene og eplene er ekte og dekket i gullspray. Vet ikke hvor lenge de varer men de har holdt i en halv uke nå og lever vel ut middagsselskapet i morgen. Ble sykt fint så synd de ikke varer for alltid. Gullspray er kjøpt på biltema til 59 kr.

Konglene og bladene er hentet fra skogen utenfor her og tørket i flere dager før jeg sprayet dem. Lysene har jeg kjøpt hos Søstrene Grene for 37 kr og serviettene er fra en festbutikk her i Arendal. De kostet 29 kr tror jeg. Ellers er bestikk, fat og vinglass kjøpt hos IKEA.

Jeg elsker å pynte bord! Det er så kjekt å være litt kreativ, kanskje en av de egenskapene jeg er mest stolt av. Gleder meg allerede til halloween og julebordet.

Hva synes dere? Jeg synes det ble så koselig og høstlig. Ekstra stas er det at mye av dette har jeg laget selv. Brikkene i gull brukte jeg sååå lang tid på, så deilig å få tatt de i bruk. Gleder meg til å høre hva svigers synes. Nå skal vi ut å gå tur og senere ut å handle mat, men jeg vet enda ikke hva vi skal servere!!!!!! I går kveld lagde jeg pannacotta som står klar i kjøleskapet og på toppen skal jeg ha bær fra hagen til svigerforeldrene mine. Så da er dessert klart men om dere har forslag til middag så skrik ut!!

Marta Alise

Liker

Kommentarer