tips til enkel og morsom bursdagsgave

Hello people! Hva gjør dere på denne fine søndagen? Her har det gått i ett de siste dagene. I går bakte vi både kake og rundstykke, gikk på trening og rakk en tur. I dag har vi laget Foccacia brød, trent yoga og vært hos svigers. Vi er her enda og skal bli til sent i kveld. Svigerfar har bursdag og vi holder på å lage til tapas for 9 personer. Det blir hyggelig.

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om dette artige kortet. Jeg har sett det overalt på nettet og i fjor laget stesøsteren min det i gave til sin far. Synes det er så kult og endelig fikk jeg og Audun kopiert ideén!

Når jeg og Audun skal samarbeide, blir det alltid litt knuffing og teite diskusjoner. Skulle nesten hatt et skjult kamera, haha :-) Men etter litt så løser vi det alltid på en fin måte. Denne gangen var det historien vi ikke klarte å bli enige om. For det hele kortet går ut på, det er å lage en historie med de sjokoladene du har - og det er ikke alltid så enkelt!

Vi dro på butikken halv elleve på kvelden og kjøpte inn omtrent alle sjokoladene de hadde. Når vi kom hjem la vi oss ned på gulvet og fant frem teip og en plakat. Også startet vi å skrive.. Og der ble det 10 "knuffinger" før vi ble enige. Haha! Så overskriften lyger litt, det var ikke SÅ enkelt! Om dere vil lage også kan dere følge oppskriften under;

du trenger:

sjokolader/godteri som kan hjelpe deg å skrive en setning - gjennomsiktig teip - sprittusj - plakat - blyant

slik gjør du:

Skriv med blyant først. Mitt beste tips er å først skrive det på et vanlig ark, også skrive det inn på plakaten. Gjør plass til tingene. Teip så på hvor sjokoladene skal være og pynt med litt flagg og ballonger. Det er jo tross alt bursdag!

Det ligger mange slike eksempler på nettet men man må lage sin egen historie slik at det passer til den man skal gi det til! Perfekt gave til fars/morsgave eller til en bursdag :-) Spesielt om det er en sjokolade-elsker! Haha!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

nadiaritz
nadiaritz,
Fantastisk!! 🙊👏🏽😄
nouw.com/nadiaritz
martaalise
martaalise,
wife
wife,
Det var SÅ smart!! Dette må jeg teste en gang 😃
nouw.com/wife
martaalise
martaalise,
jaa <3 gjør det!
nouw.com/martaalise
Travelvibe
Travelvibe,
Ææ så kul!🙈
nouw.com/travelvibe
martaalise
martaalise,
Berit
,
Det ble driiiiiiit kult! Skal testes ut. Noen andre gode idéer for bursdagsfest?
martaalise
martaalise,
hmm.. Hvordan type fest da? For barn eller voksen?
nouw.com/martaalise
Berit
,
Ungdommer + 😃
superliise
superliise,
Så fantastisk 😃
nouw.com/superliise
martaalise
martaalise,
Hege
,
SuperSmart!
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så den på snapchat, den var utrolig kreativt lagt!👏🏼 Dere er flinke😄 Hadde aldri kommet på det😂
martaalise
martaalise,
Ikke jeg heller, haha 😃 fikk ideen gjennom internett
nouw.com/martaalise