TIPS TIL DEG SOM VIL HA ET WALK IN CLOSET

Hei dere! I dag tenkte jeg å tipse dere om noe som jeg har vokst opp, nemlig med walk in closet. Har hatt det helt siden jeg kan huske.. Et innebygd lite rom i mitt eget rom med skyvedør. Så utrolig fint og praktisk. Med årene så ble dette rommet større og større og nå har jeg et helt rom som vi bruker til walk in closet. Det rommet blir jo også brukt til sminkebord/kontor - så vi utnytter det godt og jeg elsker virkelig det rommet! Så om noen har et ekstra rom - uansett størrelse, så kan de lage seg et walk in! Her er mine beste tips for å få et ordentlig walk in closet!

Til klærne - det første man starter med er stativ og skap hvor klærne skal henge. Her er det litt smak og behag men jeg synes det er enklere å få oversikt over klærne mine, når de henger på en kleshenger. Er de brettet er det vanskelig å ha oversikt over alt. Og som dere vet, har jeg mye klær. Vi kjøpte tre skap hos IKEA. To store og en mindre i midten. De to på sidene er bare en stang, oppe og nede for å henge opp kjoler, bluser, og skjorter, mens den i midten blir brukt til å ha finskoene fremme og nederst har jeg brettet skjørt og gensere. I mellom der har jeg smykker/vesker og annet dill. Speil - for å få den ekte walk in følelsen, så må man ha et ordentlig stort speil! Man skal tross alt kle på seg og sette sammen antrekk! Det lille speilet på badet er ikke langt nok til det.

Chandelier - et ekte walk in closet har en stor og fin lysekrone. Det tok ett år før jeg fant den jeg ville ha! Så først nå føler jeg at walk in er fullført og perfekt!

Teppe - et teppe synes jeg er et must, da får du den helheten. Elsker gulvene her inne, så jeg kjøpte et mindre teppe, for å få både i pose og sekk!

Sminkebord - har man et ekstra hjørnet eller en ekstra vegg, så anbefaler jeg et lite sminkebord! det er prikken over i-en i et walk in closet! Da kan du sminke deg og kle på deg i samme rom! Jeg elsker å sitte her og gjøre meg fin. Det er noe helt spesielt å ha plass til alle tingene man har. Da blir de brukt også!

Tilbehør - Det er viktig å lage plass til armbånd, smykker, belter, solbriller osv. Disse som skiller de ulike tilbehørene er fra IKEA.
Speil - Det er ikke et ordentlig walkin om man ikke har et speil! Våres er fra IKEA og kostet ca 700 kr. Elsker det! Det er så stort!
Det var mine aller beste tips for walkin. Det er ikke lett når man ikke vet hvor man skal begynne. Men litt og litt så blir det fint. Man kan ikke få det helt perfekt med en gang. Vi har tross alt bodd her i over 1 år og alle rom må man bo seg inn i.
Nå har jeg vist dere stuen/kjøkken og walk in closet flere ganger og for noen dager siden la jeg ut bilder av det endelige soverommet så da gjenstår kun badet, men for å være helt ærlig så har vi et veldig vanlig bad. Ikke noe som kan inspirere tror jeg. Men jeg skal gjøre en "housetour-videoblogg" snart så da får dere se badet vårt. :-)

På lørdag kommer mamma og stefaren min. Jeg gleder meg sånn til å se dem :-) La helgen komme fort!

__________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer