tips til deg som er singel på valentinsdagen

Okei, lets face it. Valentinsdagen er gøy for de som er i forhold. Og om jeg tenker litt tilbake, så husker jeg at jeg var ekstra lei meg på valentinsdagen som singel jente. Jeg elsker jo denne dagen, men det er lett å si nå - siden jeg er i forhold. Men det jeg gjorde for å føle meg ekstra bra på denne dagen som singel, det var å planlegge noe artig med venninner. For, kjærlighetensdag kan jo feires med andre vi er glad i? Og det må ikke nødvendigvis være en romantisk aften, er dere enig? Så her har jeg laget et innlegg for å hedre single Marta og alle andre single jenter der ute. For jeg må ikke glemme at jeg hadde et liv før Audun, og det livet var ganske fint også. Det krevde bare litt ekstra planlegging...

_______________________________________________________________________________________________________

1. Lag planer - I dag er det ca 12 dager til valentinsdagen! Det er 12 dager til å planlegge noe kjekt å gjøre. Ikke utsett det. Da risikerer du at du sitter der uten å gjøre noe, hjemme alene.. Planlegg noe!

2. Gjør noe for deg selv - Hva med å bestille en frisørtime? Negletime? Massasje? Hvor deilig er det ikke å unne seg selv litt velvære?

3. Sminkekveld - Inviter venninner bort og ha en skikkelig sminkekveld! Smink hverandre og gjør dere finest mulig! Om dere har et godt kamera kan dere kanskje ha en liten photoshoot? :-)

4. Inviter på fest - 14 februar havner på en tirsdag i år og det suger, men hva med å slippe litt taket, og arrangere en "single-party" likevel? Det betyr at kjedelige folk som er i forhold - IKKE er invitert. Single-party er kun for de single! Tenk om alle venninnene dine hadde tatt med seg en singel mann hver, en venn, da hadde det blitt mange "hook ups" på valentine ;-)

5. Bak - Inviter til bakekveld hjemme hos deg. Bak søte hjertekaker og nyt de foran en god film sammen med ett glass vin. Høres ut som den perfekte valentinskveld spør du meg.. Blir kanskje å gjøre det. Med Audun :-) Hehe..

6. Gled andre - Bor du nærmt foreldrene dine? Hva med å lage middag, kjøpe inn en flaske vin, også overraske dem når de kommer hjem fra jobb? De eldre er ikke så opptatt av slike dager, men de blir veldig glad for ferdig middag og litt vin :-)

7. Har du en i kikkerten? - Om du er singel, men likevel forelsket i noen, kan denne dagen være perfekt for å hinte om at nettopp han/hun er i din kikkert. Hva med å bruke dagen før for å bake noe, eller skrive et fint kort? Kanskje litt gammeldags og kleint tenker noen, men jeg synes det er så fint og koselig!

8. champagne kveld - okei, nå legger jeg opp til en skikkelig fyllekveld midt i uken, men hvor gøy hadde det ikke vært å invitere noen venninner på champagnekveld? Alle kjøper en cava/champagne hver, også smaker dere på alle og skriver opp karakter. Alle må ha penn og papir - det må vertinnen orden ;-)

9. Sjokoladekveld - om du ikke har lyst til å drikke alkohol, eller kanskje er for ung, så kan sjokoladekveld være et godt og deilig alternativ! Gjør det samme med sjokolade og ha en skikkelig festaften med sjokoladekonkurranse ;-)

10. Arranger en spakveld for deg selv - Ta frem skrubben, krem, pedikyrsettet og stell deg selv :-) ta en laaang dusj eller bad om du har, og kos deg! Kanskje huske å kjøpe inn et blad, eller to?

11. Sex and the city - ingen serie i hele verden skildrer det å være singel, like bra som SATC! Hva med å invitere til maraton? Se 10, 12, 30 episoder og kos dere! Bestill pizza på døren og unn dere en skikkelig lørdag midt i uken!

12. Lat som du har kjæreste - Om du og bestevenninnen din er singel, kan dere være hverandres date denne kvelden. Stell dere, ta på dere en fin kjole og kom dere ut på restaurant! Bestill valentinsmenyen og kos dere med hverandre :-) Deilig å pleie venninne-forholdet av og til!

13. Kjøp roser - Hva med å glede en nabo, en kollega eller en søster? Kjøp en stor og fin rosebukett! Du vil gjøre dagen så mye bedre for den personen. Hvem elsker ikke en stor bukett med roser?

14. Gå på standup - om du er ekstra lei deg på valentinsdagen, så er det en god ide å skaffe billetter til et standup show! Du kan ikke gråte når du ler ;-) hehe!

15. Hold deg unna sosiale medier - alle som har kjæreste vil publisere i hytt og pine hvordan de feirer valentinsdagen! Så om du ikke vil se det, så er det best å la tlf ligge igjen hjemme.

16. Vær barnevakt - har du en venninne som har barn? Eller kanskje bor du nært nevøene dine? Hva med å sitte barnvakt slik at foreldrene kan gå ut å spise? Ingenting som gleder oss mer enn barn og barnelatter! De får deg i hvertfall til å glemme hjertesorg og andre nedturer :-) De kan til og med få deg til å glemme at det er valentinsdag!

17. Dra på tur - Hva med å invitere single venninner/søster over på vinkveld den 14, for å planlegge en weekendtur til en hovedstad i Europa?

18. Gå på besøk - Har du en singel venninne du ikke har besøkt på lenge? Eller besteforeldre som bor i nabobyen? Hopp i bilen og besøk de! Ta med en kake og catch up!

19. Feel the glamour - Stå opp, ta på deg en skikkelig festkjole, stell håret som om du skulle på den røde løperen og kom deg på jobb! Du kommer til å føle deg som en stjerne hele dagen. Og hvem vet, plutselig har du en date for kvelden ;-)

20. Elsk deg selv - og husk at du ikke trenger en mann for å ha det bra!

_____________________________________________________________________

Noe av dette som frister? Del gjerne innlegget med en single venninne :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Kristin
,
Jeg elsker deg! Du tenker på alle, virkelig! Ønsket meg kjæreste i 2 år nå. alle sånne tips og innlegg elsker jeg! Tusen takk 😍
martaalise
martaalise,
åh så snilt sagt <3
nouw.com/martaalise
S
,
Hei! Jeg elsker bloggen din. Du er den eneste jeg følger fast. Leser poradisk andres bligger, men faller alltid tilbake til din fordi du skriver så fint og ekte. Jeg lurer på om du kan lage et innlegg om hva man kan gjøre med kjæresten? Jeg og samboer har vært sammen i 2 år. Det første året var vi kjempeflink til å komme oss ut og finne på ting sammen. Men i det siste har vi blitt utrolig dårlig på dette. Vi går på jobb, kommerhjem, spiser middag, ser på tv, har sex og legger oss. Dere er så flinke til å komme dere ut om dagene og finne på ting sammen. Kunne du laget et innlegg om det? 😊
martaalise
martaalise,
Hei S <3 Tusen takk for skjønn kommentar! Selvfølgelig kan jeg det! Allerede begynt å tenke på det! Leste kommentaren din i går og ble så glad, ble like glad i dag 😊 Elsker når jeg får tips om hva jeg kan blogge om! <3
nouw.com/martaalise
51sundays
51sundays,
Mye man kan gjøre. 😊 Jeg er gift, har vært i dette forholdet i 8 år. 8 valentinesdager... I år er jeg faktisk på jobbtur til Oslo den 14 februar. Men vi er ikke så nøye på den der dagen...Haha. Jeg brydde meg ikke veldig om den da jeg var singel heller...men hadde det greit som singel også... 😋 Jeg er kanskje en enkel sjel... 😃 haha
nouw.com/51sundays
martaalise
martaalise,
Wow, 8 år! Så fantastisk!
nouw.com/martaalise
Marte
,
Kjempe fint innlegg 😁
martaalise
martaalise,