TIPS TIL BRYLLUPET

beautiful for your summer wedding

Er det rart av meg, som hverken er forlovet eller har giftet meg før - om å gi tips til bryllupet? Haha. Jeg klarte ikke å la være. Har tenkt på dette så lenge og i går fikk jeg endelig fikset bilder. Jeg har tenkt på det hver gang jeg har kjøpt roser at jeg må tipse om dette. Så det først til jul der noen tok grantrær i isbiter for å dekorere og da fikk jeg dette tipset her. Tipset kan jo brukes til sommerfesten også, det er jo bare så nydelig! Kanskje den fineste bloggposten jeg noensinne har laget!

- Du trenger -

1 champagnekjøler, champagne, isbitformer, blomster og vann. (Fordel med frysen også ;-), men det tar jeg litt som en selvfølge at du har, hehe.)

- Slik gjør du -

La blomstene springe ut skikkelig slik at de er på sitt fineste. Jeg jukset og kjøpte noen som allerede var store. Ta så isbitbrettet og legg noen roseblader i hver form. Jeg tok noen hele roser i noen former. Det kan dere se på siste bilde. De fineste isbitene ble de der jeg blandet farger på rosebladene. Legg vann over og sett i fryseren over natta.

Bland de fine isbitene med vanlig isbiter oppi kjøleren og sett champagneflasken oppi :-)

__________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

asfaltenke
asfaltenke,
Det var nydelig. Dumt jeg ikke så den ideer før jeg giftet meg i fjor, men får sende tipset videre til venninner 😊
nouw.com/asfaltenke