Tips til å komme i julestemning

I dag har vi hatt en skikkelig lat morgen her hjemme. I går var det så mye som skulle gjøres, så i dag har jeg med god samvittighet slappet av og gjort alt i rolig tempo. Jeg elsker å ha mye å gjøre men etter en stressfull dag så er det så deilig å være lat, haha :-)

I morgen reiser vi til Bergen og hver eneste gang jeg skal ut herfra så liker jeg å lage meg en liten checkliste og den består av å rydde og vaske leiligheten, pakke, skifte på sengen og sørge for at maten i kjøleskapet holder seg. Kjedelig å komme hjem til stinkende og myglet mat, :-)

Av alt jeg laget i går så må jeg tipse dere om dette. Før jeg fikk besøk laget jeg en deilig duft hjemme. Passer godt om du har noen hjemme som enda ikke har fått julestemningen.. Snø er jo ikke noe vi får til jul dessverre - så da må man prøve å få stemningen på en annen måte. Så min oppskrift til julestemning er:

1. Kok opp vann i en kjele. 2. Skjær 4 mandariner og ta frem rosmarin, nelikker, kanelstenger og vaniljestang og legg alt oppi :-) 3. Kok i 10 minutter og sett på vifta.

Dette dufter så godt! Skal love deg at du kommer i julestemning :-) Nå skal jeg sminke meg, kle på meg og komme meg ut. Jeg skal handle litt julegaver med svigermor. Mangler ett par stk.. Men jeg må begrense meg for vi har så liten bil. Håper dere går å gleder dere til jul og har kommet á jour med det meste. I morgen setter vi kursen mot Bergen og da skal vi selvfølgelig spille "driving home for christmas" - sangen, haha :-) Den er også fin for å komme i julestemning! Men nå runder jeg av her, ellers kan jeg faktisk mase i evigheter. Vi blogges senere!

______________________________________________________________________________________

Følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Jeg kommer aldri i julestemning før selve julaften😂 Er så kjedelig når det er over, elsker jul❤