tilbakeblikk på 2016 pt. 3

Jeg hadde helt glemt at jeg hadde siste del av oppsummeringen for 2016 igjen! Men her kommer den! Er ikke bare bare, for det er så mye å huske på! Vi har jo gjort en del i 2016! Om jeg har glemt noe, må dere si i fra ;-)

September ble en skikkelig sommermåned for oss. Jeg lengtet litt etter høsten for jeg ville gå med ny kåpe og lage varm suppe til middag, men det var deilig med sol altså! I begynnelsen av september var vi i Spania siden vi reiste i slutten av august. Og når vi kom hjem var det forsatt deilig og varmt i Arendal. Vi badet og solte oss, spiste reker hos svigers og nøt frokoster på den lille verandaen vår.

I løpet av september dro vi også til Bergen og i løpet av den uken måtte jeg på en to-dagers tur til Oslo. Her var jeg med på shoot med Change og det var utrolig kjekt! Samtidig litt skummelt siden vi spilte inn både film og tok masse bilder i undertøy. Ikke akkurat noe jeg er vant til! Men en god erfaring å ta med seg videre.

Det første vi gjorde i oktober var å feire lillesøsteren min sin 18 års dag! Det ble en overraskelsefest og hun ble så glad! Utrolig gøy å være med å planlegge hele greia når det ble så vellykket :-)

Oktober ble også veldig fin fordi vi trente masse, fikk bygget walk-in-closet også kunne jeg endelig avsløre at jeg hadde bestilt Sør-Afrika tur til Auduns bursdag. Grunnen til at jeg avslørte det en måned før var fordi vi måtte ta vaksiner. Så oktober gikk til vaksiner også. Vi var på foredrag med Lippestad i Risør også må jeg helt ærlig innrømme at jeg begynte å glede meg til jul, haha. I oktober :-)

Men noe av det gøyeste som skjedde i oktober var halloween! Jeg elsker tiden før halloween. Det er som en mini-jul for meg! Gleder meg allerede til halloween i år. På selve halloween hadde vi besøk av et vennepar og da hadde vi et morsomt vorspiel hjemme hos oss i Arendal før vi dro på byen. Har ikke vært på byen etter det, så burde kanskje ta turen snart...
November er Auduns måned og i fjor fylte han 35 år! Rart å si "i fjor" siden jeg føler vi enda er i 2016 men ja, sånn er det! Hele 35 år faktisk. Vi feiret noen dager før dagen hos svigers slik at han fikk litt gaver og kake også dro vi videre til Sør-Afrika den 9 november! Vi dro noen dager før dagen hans, slik at han fikk bursdagen sin ute i villmarken med alle dyrene. Det ble helt perfekt! Middag med zebraene 10 meter fra oss! Kunne ikke bedt om mer og etter den grusomme planleggingen jeg hadde vært gjennom 1-2 måneder før sa jeg meg veldig fornøyd med hvordan reisen og bursdagen ble.
I november dro vi også inn til Oslo for å feire en venninne av meg, Alexandra også var jeg på julebord med jentene. To fester på to dager. Vi fikk også til å være litt med onkelbarna til Audun og da bakte vi pepperkaker siden det var første søndag i advent. Så koselig!
Desember ble kanskje den travleste måneden? Var så mye jeg ville rekke! Både med Audun og ting med bloggen, men tror jeg klarte halvparten. Julen tok for stor plass og kunne virkelig ønske at julen varte over november og desember og at alle butikker var åpent hver dag 24/7!!! Haha :-)

Men vi gledet oss selvfølgelig til jul og da spesielt til å reise hjem til Bergen! Men før det feiret vi litt jul med svigers også hadde vi noen dager i Risør hvor vi hadde juleverksted med onkelbarna til Audun. Vi rakk også en liten tur til Danmark og en del julegaveshopping! Om dere ser under her, så ser dere en kalkun! Den rakk jeg også å tilberede. Første gang, og det gikk ganske bra :-)

I Bergen spilte vi spill hver eneste dag, så julefilmer, feiret julaften med masse god mat og gaver også trente vi en del. Var veldig deilig å være hos mamma og jeg hater hver gang vi skal dra. Heldigvis rakk vi å feire nyttårsaften også fikk jeg truffet noen venninner. Men jeg rekker aldri alltid det jeg har planlagt.. :-) Haha!
Sykt glad for at 2016 er over! Det har vært et fint år, men var innom noen nedturer også! Nå er jeg spent på hvordan dette innlegget ser ut om akkurat ett år! Vet allerede nå hva den største nedturen blir og jeg håper det blir med den. Men jeg tenker også at det blir noen store oppturer å fortelle om også! Tusen takk til dere som har fulgt meg i 2016! <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha en grym dag fina du 😃 KRAMIS!
nouw.com/hannagothberg
Guri
,
Koselig!
Helene
,
Så utrolig mange fine øyeblikk og bilder 😍
martaalise
martaalise,