tilbakeblikk på 2016 pt. 1

Hei dere! I forgårs kom Audun endelig hjem og det var så deilig :-) Jeg har utsatt dette "tilbakeblikk/høydepunkter for 2016"- innlegget for jeg føler det er så mye! Men jeg deler det opp i 3 slik at det ikke blir for mye for meg å skrive på en gang og for mye på dere å fordøye. Så.. La oss begynne!!!

I januar i fjor var det full baluba fordi jeg hadde skrevet et innlegg for Aftenposten som ble lest av sykt mange. Faktisk over en halv million og det ble et av de mest leste innleggene, selv om mitt innlegg ble lagt ut helt på slutten av året. 27 desember. Men jeg likte at folk engasjerte seg, selv om det bragte med seg mange nett-troll, hehe :-) Vi var på God Morgen Norge, hos Mads i VGTV, stilte opp på flere intervju også filmet vi siste rest av episoden min som kommer på tv snart.

Januar var også en travel måned for oss for vi hadde akkurat overtatt leiligheten vi bor i nå og hadde omtrent ingen møbler. Med litt hjelp av IKEA, brukte møbler og mye skruing fikk vi nesten alt på plass i løpet av første måned. Jeg fikk også min favorittkrok i leiligheten, nemlig sminkekroken min :-) Vi rakk også å ha besøk av onkelbarna til Audun en liten helg + at vi var på Blog Awards.

I januar feiret vi også svigerfar og jeg og Audun laget en sykt god kake. Minner meg om at vi må lage en snart da dagen hans nærmer seg. Helt sykt hvor fort tiden går!

I februar dro vi hjem til Bergen for jeg måtte trekke ut en visdomstann. Det gikk veldig bra selv om det var skummelt. Var mitt første "ekle" besøk hos tannlegen da jeg aldri har hatt hull eller noe problemer med tennene. 10 skrytepoeng! Men vi fikk besøkt mamma og de og det er alltid koselig.

Til valentinsdagen overrasket Audun meg med todagars spa-opphold på Kragerø. Det var utrolig koselig og romantisk! Lurer på hva vi skal finne på i år... Vi feirer jo også 3 år sammen 1.mars. :-)

Mars var preget mye av at vi nærmet oss andre runde av rettssaken, nemlig anke-rettssak. Vi gruet oss veldig og det løste vi med masse trening og en tur til Thailand. Jeg ble så solbrent i Thailand men vi hadde to fine uker! Det kan dere lese mer om under "reiser og ferie". Audun fikk også påskeegg og jeg fikk handlet inn litt blomster til våren!
April var helt forferdelig. Vi hadde rettssak i Oslo fra mandag-torsdag, noe som betydde at vi måtte sove på hotell. Vanligvis elsker jeg å sove på hotell men ikke når tingene var så vanskelig. Vi måtte kjøre frem og tilbake til Arendal både søndag kveld og torsdag ettermiddag. Var utrolig slitsomt og det tærte skikkelig på oss. Men i mai fikk vi vite at det hadde lønnet seg.

Helgene ble tilbragt i Arendal hvor vi koste oss foran tven, var mye med svigers og jeg begynte å gjøre meg klar til sommeren! Tok frem flere sommerklær for det begynte å bli skikkelig varmt i Arendal. Sommeren kommer tidlig til Sørlandet - en god grunn for å flytte ned hit!

Men jeg må ikke glemme å fortelle at vi prøvde å gjøre det beste ut av det når vi var i Oslo. Vi gikk mange turer på Ekeberg, var med lillesøsteren min som på den tiden bodde i Oslo sammen med Chanel også var vi innom onkelbarna til Audun.
Nå skal jeg og Audun ned en tur på byen. Vi må få kjøpt de plastikk kassene jeg har utsatt å kjøpe hver dag nå.. Julepynten skal bevares ordentlig slik at vi kan ta det frem neste år uten at det er ødelagt. Drittlei av å måtte kjøpe nytt hele tiden fordi noe blir ødelagt. Er i tillegg blitt veldig knyttet til det vi har, så jeg vil ta skikkelig vare på det!

_______________________________________________________________________________

Andre del av "tilbakeblikk av 2016" kommer senere :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Masse fine tilbakeblikk <3 fyller 3år med min samboer i April, tiden går fort 😊
martaalise
martaalise,
omg! <3 det er jo en måned etter oss! Så artig!
nouw.com/martaalise